Pozdrav ekipa, evo da i ja napišem svoje iskustvo pa možda nekome pomognem.
Odmah da napomenem da sam u svim odnosima bio isključivo ja aktivan (top), tako da ne mogu reći jebu li dobro ili ne. Ako imate nekih dodatnih pitanja, slobodno pitajte
Nathalia Oliveira: Ocjena 9 od 10 , 150 eura za 30 min
Nathalia je stvarno jako seksi riba, izgleda bolje nego na slikama. Moram reći da je dosta visoka (meni je to jedini njen fizički minus). Stalno je napaljena i vidi se da voli seks. Jebe se u svim pozama, i odlično puši kurac. Dva puta sam bio kod nje i ni jednom nije gledala na sat. Oba puta sam ostao na maženju nakon seksa. Meni se na prvu činila jako nadrkana, ali zapravo je jako simpatična i voli pričati (dobro priča engleski). Jako čista.
Mala zamjerka, oba puta me nagovarala da ona mene guzi, iako sam joj odmah rekao da sam probao i da to jednostavno nije moj đir. Ima dosta velik kurac, super za pušenje. Mislim da ću ju opet posjetiti kad dođe u moj grad
Aisha Sousa Afrodit: Ocjena 9 od 10 , 150 eura za 30 min
Kao i Nathalia, i Aisha izgleda još bolje uživo. Niža je od Nathalie, i zato mi je fizički napetija. Malo lošije priča engleski (ili jednostavno nije baš razgovorljiva), ali sve razumije i ispunjava sve dogovoreno. Ni ona nije gledala na sat i atmosfera je bila skroz chill. Sličan kurac kao kod Nathalie, ali mislim da je Nathalijin malo veći i duže i tvrđe stoji. Aishin je često bio spušten, meni to nije igralo nikakvu ulogu, ali možda će vama. Definitivno ću ponoviti kad opet dođe u moj grad
Kristen: Ocjena 6 od 10, 70 eura za 30 min
Inače se jako palim na azijatkinje, ali Kristen jednostavno nije moj tip. Uživo mi je premuškasta u faci i dosta visoka za osobu iz azije. Jednostavno nedovoljno feminizirana. Ima dosta manju i čudnu kitu. Također ima neki jako čudan parfem, mislim čak da je muški. To mi je dosta ubilo mood. Jebanje ispod prosjeka, nekako ukočeno, al za 70 eura iskreno ne znam ni može li se dobiti više. Iako je dosta jeftina, sigurno je neću ponovno posjetiti kad dođe u moj grad