SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Dečki, nemojte biti bezobrazni i omalovažavati TS Biancu. Činjenica da sam ful tretman (spermu i piss) dobio za cijenu pola sata, a ostao gotovo sat vremena, je zato što je ona dobra osoba i neće vas izbaciti za pola sata ako niste svršili. Druge transice bi vas izbacili i naplatili vam dodatnih 50 eura za spermu i 50 eura za piss. Zato biste trebali cijeniti ljubaznost i kvalitetu druženja, ali nikada ne podcjenjivati osobu. U svakom slučaju, puno je je povoljnija od ostalih, a usluga je daleko bolja. Sveukupno, svaki euro potrošen s njom se isplati.

Izbjegavajte damu, objavljuje na storyu na distintas kako jebe i kako prima bez kondoma.
Pitao je bez namjere da idem kod nje jel moze da ju jebem bez, ona kaze moze
Na moje pitanje da mi pokaze negatjvan HIV test me odbila, sto znaci da je rizik.
Tvrdila da samo u beazilu da bez kondoma.
Sve u svemu decki, nemojte se zajebavat i riskirat

Izbjegavajte damu, objavljuje na storyu na distintas kako jebe i kako prima bez kondoma.
Pitao je bez namjere da idem kod nje jel moze da ju jebem bez, ona kaze moze
Na moje pitanje da mi pokaze negatjvan HIV test me odbila, sto znaci da je rizik.
Tvrdila da samo u beazilu da bez kondoma.
Sve u svemu decki, nemojte se zajebavat i riskirat
PreP je rješenje. A tko voli primiti preporučam dotičnu. Bucka ali jebe kao stroj. Meni pola sata gotovo da nije stala.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh