SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Danas sam posjetio Biancu (TS BIANCA XL),iako nevolim pisat ovdje al ona je za svaku pohvalu.Vrhunsko druženje,izgledom predivna,higijena super,dobiješ sve što se dogovoriš,ja sam čak dobio duplo za iste novce,nije jedamput pogledala na sat,platio pola sata a bio sat vremena i što je najvažnije nije bezobrazno skupa ko ostale.Za 150eura dobiš ful tretman sat vremena.Ljubi se jezikom,predivan uredan kurac,stalno dignut i nakon svršavanja za 5 minuta opet u punoj erekciji,obilna sperma,popije vodu i za 10 minuta može piškit.Ocjena 10/10,preporučujem svima,ovo nesmijete propustiti,do nedelje je još u Zagrebu.
Haha, ja sam bio s njom danas🤣 Vjerovatno poslije mene jer ja sam bio dosta rano, već u 12.15 popodne kod nje
I da , sve što si napisao je istina, stvarno je odlična i samnom je svršila, znači da ima snage u njoj...makar joj malo te snage daje kamagra 😄

Nathy Oliveira je bila debela i muskobanjasta godinama ali u zadnje vrijeme se popravila pa sam zapoceo razgovor za nalazenje.
Nazalost, kao i mnogo njih, jako je emotivno nestabilna i agresivna iako sam se trudio koliko je god moguce de-eskalirati njege konstantne ispade.
Izmedu ostalog imala je crashout u vezi cijele drzave i kako smo grupa "poor cities" i da nas mrzi.
Unatoc tome cini se da zivi ovdje pa ne moze biti toliko lose?

Uglavnom imajte na umu da cete vjerojatno imati niz borbi s njom ako uopce upijete dogovoriti nalazenje.
Po meni nije vrijedno truda, energije ni para za takav stav i ponasanje.

Pamet u glavu i pare u djep momci, ne smijemo placati ludjakinje koje nam samo pokusavaju pokrast.
Ovo je mozda najgori deo kod odlaska kod vecine njih, 70% su mnogo nestabilne, tako da se i to treba navesti svakog puta

Haha, ja sam bio s njom danas🤣 Vjerovatno poslije mene jer ja sam bio dosta rano, već u 12.15 popodne kod nje
I da , sve što si napisao je istina, stvarno je odlična i samnom je svršila, znači da ima snage u njoj...makar joj malo te snage daje kamagra 😄
Inače ja sam aktivan, pitala me jel želim da me jebe, ali sam odbio jer to nije moj đir i to me ne zanima, ali da možeš sve što poželiš...jedino nije dala da joj svršim u usta nego po faci...vjerovatno jer ja nisam htio da ona svrši u moja

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh