SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Moze li postojati veci fejk od ovoga? 🤦
Tesko, iako mi nije jasna poanta.

Oglas je definitivno fejk.. Original slike su od Yoshi Nitchada..

Pitanje u vezi trenutne ponude. Sato, Maria Carjaval, Lisa Jones ili čekat 10 dana za Nathy Oliveiru? Izgled je bitan, tu po slikama Sato debelo u prednosti. Druga važna stvar je da priča engleski barem solidno, da ne mora svaka riječ preko google translate.

Oglas je definitivno fejk.. Original slike su od Yoshi Nitchada..

Pitanje u vezi trenutne ponude. Sato, Maria Carjaval, Lisa Jones ili čekat 10 dana za Nathy Oliveiru? Izgled je bitan, tu po slikama Sato debelo u prednosti. Druga važna stvar je da priča engleski barem solidno, da ne mora svaka riječ preko google translate.
Ali Sato jako čudna ja joj pišem i pitam za cijenu ona ništa ne odg tako i prišli put nije ni odg na poruku

Jesu ove fejk ili pravi? Ako neko ima iskustva

Vita Viktorija je cigo kao i bivša Valerija, slike nemaju veze sa stvarnošću, niti ima sise niti prirodnu kosu, a Doris je srbin /kosovar ali dobro izgleda i što je mnogima tu bitno može jebati
Takoder nema sise.

Grande recenzije:

1) Thaylla - više aktivna nego pasivna, konjaste građe, mesnata kurčina, ocjena 7

2) Valery Doll - poruka nije ni stigla, ocjena 0

3) Sato - ne javlja se iako su poruke došle, ocjena 0

4) Luana - traži previše 200 / pola sata, ocjena 0

5) Valentina Rojas - došao sam na adresu, a ona mene ignore, ocjena -1

6) Iskrica - ne javlja se, ocjena 0

7) Bella Mell - ne javlja se, ocjena 0

8) Colling - nije joj se digao, platio za loši pušing 100, a dogovor je bio jebanje, ocjena -2

Sve skupa vrlo loše. Zg treba izbjeći u širokom luku.

U nas dolaze uglavnom skupi odroni plus fejk oglasi. Oglas za Shany rađen u AI programu. Ts-dating je već odavno na nivou smeća sa krivim i starim podacima, a na Distintasu se još nešto može naći da valja, premda rijetko. Što se mene tiče vjerojatno više neću ni probati u Hrvatskoj, idem u Austriju.

Istina. Prestanite placat odrone 250 eura. Udrite bojkot 2 3 tjedna i to je to. Ja sam planirao ovaj mjesec, ali necu, strpit cu se za iduce putovanje. Dobit cu bolji izbor, pristojnije cure, bolju uslugu i manje cu platit

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh