SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Vidim u Puli došla neka Azijatikinja Sofia, da li je provjerena. Da nije fake?
Prava je, dosta je poznata po Zagrebu. Ali iskreno, traži previše. Sada je u Pulu došla s drugom Filipinkom koja u Zagrebu traži 50, čak i besplatno ako na romeo i grindru je nadjes raspoloženu taj dan, a u Puli 150 eura😅

Iskreno, sjedni u auto, otiđi do Trsta, obavi špežu, pojedi dobru pizzu i još za 70 eura — ako malo potražiš i 50— možeš imati odličnu večer. 🙃😉

Ima li neka koja nema ogromnu kitu? u oglasima se sve predstavljaju kao obdarene, a ja bi za prvi put nesto sto nije ogromno

Narode, ja sam novi na forumu.
Dajte mi malo pomognite kako da se okusam s nekom transicom.
Prvo sto sam skeptican dali su to žene ili muskarci, jesu li to osobe s penisom i viskom zenskih hormona ili nesto trece, samo me nemojte ismijavati.
Volio bi probati trans zgodnu osobu s dobrim kurcem, pusio bi i probao analni sex, definitivno se nebi ljubio i da mi ta osoba prska po licu, jednom sam dogovorio s Pamelom ali sam u zadnji tren odustao...

Narode, ja sam novi na forumu.
Dajte mi malo pomognite kako da se okusam s nekom transicom.
Prvo sto sam skeptican dali su to žene ili muskarci, jesu li to osobe s penisom i viskom zenskih hormona ili nesto trece, samo me nemojte ismijavati.
Volio bi probati trans zgodnu osobu s dobrim kurcem, pusio bi i probao analni sex, definitivno se nebi ljubio i da mi ta osoba prska po licu, jednom sam dogovorio s Pamelom ali sam u zadnji tren odustao...
Traži ove od 23cm sve ispod su pikavci tako da je dobro zapamtiš kad te otvori ko beskućnik konzervu 😅😅

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh