Upravo to ja kod takvih ni ne idem bez sisa to je obična pedercinaCime te ucenio? Jebem li mu mamu pedersku.
To nije transica, ne moze biti transica ako nema sise. Obicni peder iz Brazila koji je nafikario jeftinu periku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo to ja kod takvih ni ne idem bez sisa to je obična pedercinaCime te ucenio? Jebem li mu mamu pedersku.
To nije transica, ne moze biti transica ako nema sise. Obicni peder iz Brazila koji je nafikario jeftinu periku.
Nema cime nego snimkom ako se uopste radi o ucjeni, da ne donosimo preuranjene zakljuckeCime te ucenio? Jebem li mu mamu pedersku.
Upravo to ja kod takvih ni ne idem bez sisa to je obična pedercina
Hahaha prebila te transicaNisam razmišljao o tome kako pišem recenziju i oštetio sam finansijski Jade Valverde svojim reviewom od pre skoro dva meseca. Cena koju sam naveo nije istina. Ona mi je zapravo snizila cenu jer nisam imao puno iskustva i bio sam anksiozan, ja sam to zaboravio (mada ko da je bitno napravio sam štetu pa sam napravio, od toga ne bežim). Ja sam kontaktirao admina da ako može u tom postu da taj deo izbriše ili da izbriše post
Ne želim da reply na taj post jer bi samo opet pogrešna informacija izbila u prvi plan
U njegovu odbranu, neke od njih deluju jace od 80% nasHahaha prebila te transica
Sta bi sa tajnim snimcima od Alex Korac, ima li ih negde?U njegovu odbranu, neke od njih deluju jace od 80% nas
nadam se da ga je samo prebila, a ne ucenjivala, jer to izgleda uzima maha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|