SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Možda ne znate, ali mnoge djevojke opljačkaju muškarci koji se predstavljaju kao klijenti u njihovim stanovima. Kad otvore vrata, tamo su dva ili više muškaraca s noževima i provaljuju u djevojčin stan tražeći novac! Policija se također predstavlja kao klijenti kako bi uhvatila djevojke i odvela ih. Dakle, ako nemate konkretno rješenje za ovo, nemojte se žaliti što se štite od vas putem videopoziva i fotografija. Naučite svoje ljude da ne budu toliko zli i problematični s njima.
Imaš pravo.
Sofiju su dva puta napali, prvi put nožem a drugi put su je dvojica opljačkala

Premišljam se između Marilyn XXL i Carol Dias. Čitao sam recenzije o Marilyn, ali malo me strah alatke :)
Imam u planu sutra ići, molim pomoć. Hvala.😎

Iko probao?
Ja pisao, nazvao par puta taj broj i nista, odprilike laznjak ili OnlyFans navlakusa

Premišljam se između Marilyn XXL i Carol Dias. Čitao sam recenzije o Marilyn, ali malo me strah alatke :)
Imam u planu sutra ići, molim pomoć. Hvala.😎
Nisam bio kod Karol i namjeravam otic, ali sto se tice Marilyn, meni je brutalna. Neki su imali i losa iskustva, ja bio 2 puta i oba puta sve 10/10, imas moju recenziju od prije

To je ts iz Beograda
Što je ovo? Neka domaća?!

Iz Beograda , imas je na insta
meiskraa i na tiktoku

Jel bio ko kod ove Aleksandre?Dal se isplati. Može i u inbox.
A ovisi sta hoces ja sam bio kad je bila tu zadnji put nisam bas nesto zadovoljan
Samo je pasivna ljubit se nezeli uopce nije joj se dizao bas kad sam ga htio pusiti svrsavanje njeno nista ona ne zeli da joj u usta pusi ga totalno bzvz karao ju ni nisam izdrkao ga sam na kraju i otisao

Dogovor lagan, jedina koja nije komplicirala. Dolazak u hotel, pre zgodna, steta 300 eura plus taxi. Radi sve što poželite, masaža odlična. Svaka preporuka

Jel bio tko kod nje kakva je usluga

Napeta mi je , molim recenzije
da ne putujem dabe😅

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh