SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ima li neko iskustva sa ovim transicama iz BG-a?

Ima li neko iskustva sa ovim transicama iz BG-a?
Bio kod Luane kad je bila u Zagrebu i bas je vrhunska, jedno od najboljih iskustava.

Pozdrav drustvo, je bio tko kod Valentine da podijeli iskustvo, razmisljam se pocastiti. Hvala

Pozdrav drustvo, je bio tko kod Valentine da podijeli iskustvo, razmisljam se pocastiti. Hvala
Ja joj se bio javio ona me zvala na kameru da joj kurac pokažem reko odjebi

svi smo gledali njene klipove, medjutim, zanima me kakva je ovako, i koliko je kod nje? ima li neko iskustva?
Meni je bilo 300e s svršavanjem
Malo ume da bude ''kruta'' i nezainteresovana nekako al samo na momente. Kurac joj ogroman jak i tvrd. Neke poze jednostavno nisu prijatne. Ako nemaš ogromna usta, mouthfuck je bukvalno nemoguć
E sad samo što oglas nije updejtovan odavno i ne znam dal je validan

Meni je bilo 300e s svršavanjem
Malo ume da bude ''kruta'' i nezainteresovana nekako al samo na momente. Kurac joj ogroman jak i tvrd. Neke poze jednostavno nisu prijatne. Ako nemaš ogromna usta, mouthfuck je bukvalno nemoguć
E sad samo što oglas nije updejtovan odavno i ne znam dal je validan
Kad je bila u Zagrebu je bila 250e sa svrsavanjem, meni je bila najbolje iskustvo.

Zdravo, jel ti je problem da napises koliko ona naplacuje?
Kad je bila u Zagrebu je naplacivala 100 za pola, 200 za sat. Otisao sam na pola jer ono ako ima ta ponuda to mi se uvijek isplati, ali trebao sam uzet sat jer stvarno je odlicna, onako odmah s vrata je vec navalila na mene tako strastvene su stvarno rijetkost i vrijede svakog eura.

Ja joj se bio javio ona me zvala na kameru da joj kurac pokažem reko odjebi
Ja joj se isto javio porukom i nakon nekog vremena me zvala na videopoziv javio se bas sam bio u autu pitala kad mislim doc rekao mogu za 45 min 1h da mi da adresu nije htjela
Rekla mi da javim kad sam blizu...
Blizo cega jbg tak da nista os nje
Svidja mi se bas i ima one videe gdje obilno svrsava volio bi da me zasprica

Ja joj se isto javio porukom i nakon nekog vremena me zvala na videopoziv javio se bas sam bio u autu pitala kad mislim doc rekao mogu za 45 min 1h da mi da adresu nije htjela
Rekla mi da javim kad sam blizu...
Blizo cega jbg tak da nista os nje
Svidja mi se bas i ima one videe gdje obilno svrsava volio bi da me zasprica
Pa i meni je isto top i kurac ima ekstra ali valjda ona samo želi video call glupost

Kakav si ti pacijent pa gdje piše da se kod strankinja mora obavezno bit pasivan 😂 ženske su uni i možeš birat hoćeš jedno, drugo ili oboje.
Slučajno znam da kod strankinja uglavnom idu oni koji žele da ih se jebe jer se i tu najčešće raspravlja koliki je kojoj kurac, da li je tvrd i da li svršava itd. a ti imaj slobodno svoje mišljenje.

Slučajno znam da kod strankinja uglavnom idu oni koji žele da ih se jebe jer se i tu najčešće raspravlja koliki je kojoj kurac, da li je tvrd i da li svršava itd. a ti imaj slobodno svoje mišljenje.
Najbolje da raspravljamo o crossdresserima s mlohavim kitama 😂 za to možemo i običnim curama i ovi koji ih samo jebu ih svejedno žele vidjet uzbuđene i kak svršavaju eto slučajno sam to doznao😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh