SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Mislim da je ovaj profil "Antonela" lažan. Dotična je u Bg, a prati hrvacki forum, k tome piše na hrvackom. Usput, fisting je dobra stvar. To bi trebalo uvesti obavezno u dodatnu ponudu, kako kod žena, tako kod TS.
Nao é fake seu idiota, sou eu a antonela! Voce é um idiota nojento mentindo sem motivos! Seu lixo. Mas eu ja tenhos meus clientes que sabe que sou real nao adianta menti seu lixo

A Isis é uma actitrix muito mais forte que a Antonela. Tive que chupar o pau da Antonela para deixá-la dura, sem falar no cheiro de cigarro que saía da boca dela, que eu conseguia sentir.
A Isis enfiou com tanta força que eu gemi. Além disso, a Isis tem um pau do tamanho de um tamanho GG, grosso.
Se você quer um abraço, Isis é incomparavelmente melhor.
Isis mi je prijateljica i ima kurac iste veličine kao i ja! Ne znam zašto širiš toliko laži! A mrzim cigarete! Lažljivice!!! Ponavljam, imam mnogo pasivnih klijenata koji me vole!

Ma ti si druze pukao,ja sam otvorio zato sto sam bio kod nje i top je devojka. Vidim pljujes je na svakoj objavi. Ne znam kakav ste odnos imali i da li ste ga imali uopste ne zanima me. Ja sam rekao kakva je bila samnom i to tvrdim.
Ta Antonela je dobra jedino za nju naguzit, obrnuto ne valja, a zašto već sam objasnio, zato što je poluimpotentna. Kraj priče.

Isto ko što mi stare prdonje moramo uzimati tabletice tako trebaju i one.
Reklamiraš se ko jebačica, a ne možeš. Uzmi si tabletu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh