Johnny3234
Member
Zato sta ta 2 virusa nisu ni po cemu slicnaNije mi jasno kako su za covid19 napravili cijepivo za par mjeseci a za hiv nemogu 40godina ili ne zele jednostavno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sta ta 2 virusa nisu ni po cemu slicnaNije mi jasno kako su za covid19 napravili cijepivo za par mjeseci a za hiv nemogu 40godina ili ne zele jednostavno
Zato što je covid vrsta gripe a za grupu postoje cjepiva odavno samo su trebali prilagoditi ga soju dok je HIV puno kompleksnija pričaNije mi jasno kako su za covid19 napravili cijepivo za par mjeseci a za hiv nemogu 40godina ili ne zele jednostavno
Kompleksnija koju nemogu rijesit 40g vecZato što je covid vrsta gripe a za grupu postoje cjepiva odavno samo su trebali prilagoditi ga soju dok je HIV puno kompleksnija priča
Pa bolje im je ovo sad, da osoba koja dobi HIV mora cijeli zivot uzimat terapiju. S financijske strane nema smisla vise ulagat u istrazivanja da naprave nesto efikasnije.Kompleksnija koju nemogu rijesit 40g vec
Mislim da jednostavno ne zele to cijepivo napraviti ili ga ima samo ga nece pustit u opticaj kao i lijek protiv raka da nemogu isto napraviti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|