Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju, vjerujem da ti je zabavno jebat ljude u mozak dok cekas da ti roditelji posalju mjesecnu uplatu, uspio si i mene zajebat, bravoJa sam reko samo da si napiso nije zainteresirana. U ostalom sam te podrzo. Znaci da si ruzni debeli orangutan cim nije zainteresitana. I jos si retardiran.
Hahahah, samo kazes da si izgubio raspravu i da si glup ko tele. Ne moras pisat ovoliko budalastina. Nisam ti ja kriv sto si tuzan jadan i ruzan da ocjenjujes raspolozenje kurvi koje jebes hahahahahPrijatelju, vjerujem da ti je zabavno jebat ljude u mozak dok cekas da ti roditelji posalju mjesecnu uplatu, uspio si i mene zajebat, bravo
U zadnjih godinu dana na forumu samo jebes ljude u mozak, nisi doslovno nijednu recenziju ostavio
Tako da imas potpuno pravo, orangutan sam u potpunosti jer sam se uopce iso upustat u raspravu s tobom
Mozemo nastavit pricat kad ostavis prvu recenziju ovdje
Do tad, moja preporuka, udruzi se s Valerijom, i organizirajte si neki lan party di cete zajedno jebat ljude po ovom forumu, bili bi ubojit duet
Mozemo nastavit pricat kad ostavis prvu recenziju ovdje
Ovo je forum di se ocjenjuju trandze i obicne kurve. Sta te boli kurac nismo u crkviČemu prepucavanja? Nastavite ako želite prepucavanja u privatnim porukama, ovdje samo spamate forum. Ali bez obzira na to, niste djeca (valjda) da treba korisitit riječnik koji koristite.
Onda pisi o trans kurvama, a ne o tuđima mentalnim sposobnostimaOvo je forum di se ocjenjuju trandze i obicne kurve. Sta te boli kurac nismo u crkvi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|