SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

plan mi je bio ici kod erike, ali kada sam vidio da je maysa opet kod nas promijenio sam plan. Meni je maysa sigurno u top 3. Sitna, apsolutno zenstvena, kurac taman po mjeri za mene i jako funkcionalan. Jebala me dok nisam svrsio, a skoro istovremeno i ona. Puno ljubljenja, pusenja, 69, lizanja supaka.. akcija bez granica.
Onima koji ne traze konjske kite da ih kidaju po savovima najtoplije preporucam maysu.

plan mi je bio ici kod erike, ali kada sam vidio da je maysa opet kod nas promijenio sam plan. Meni je maysa sigurno u top 3. Sitna, apsolutno zenstvena, kurac taman po mjeri za mene i jako funkcionalan. Jebala me dok nisam svrsio, a skoro istovremeno i ona. Puno ljubljenja, pusenja, 69, lizanja supaka.. akcija bez granica.
Onima koji ne traze konjske kite da ih kidaju po savovima najtoplije preporucam maysu.
I'ma li negdje kontakt od te mayse????
Nena je na ege

U pravu si frende.Sami CD,koji se obuku kao žena i onda si umisle da su ženstveniji od žena.A ustvari to rade samo da bi digli lovu na foru da su trans,a ustvari su gej.Primaju sve ,od love,brzine,koke itd...Sve prolazi.I još pišu da ne vole mijenjati partnere,a non- stop su u oglasu.I pljuju da strankinje nisu dobre.Jadnici.
A ti koji jebu te cd su isto gay ili?
Daj nam malo pojasni vidi se da imaš iskustva.
Shemale nisu gay nego su svemirci samo zato jer imaju plastične sise 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh