SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Dva Kolumbijca napala transrodnog Filipinca u Zagrebu, ukrali mu mobitel, predani su pritvorskom nadzorniku i optuženi za pokušaj ubojstva.
Sve je opasnije bavljenje prostitucijom.

Ova mi izgleda top ali kaze da ne dolazi u Zd.
Isplati se do Splita doc za nju

Dajem veliku preporuku za sve koji su razmišljali otići kod Andree.

Andrea je predivna, nikada ne bi rekli da nije žensko, prelijepo lice, a još ljepše tijelo.

Ja sam bio kod nje u Frankfurtu pred nekih godinu dana i sve rijeci hvale imam za nju.

Guzica 10/10, sise 10/10, tijelo ukupno 10/10, kurac predivan kao na videu na distintasu, nekih 17-18 cm, itekako tvrd i funkcionalan, prelijepo i obilno je svršila. Angazman je bio vrhunski, odlicno se jebe i pusi, bilo je jako strastveno, ostao sam 2 sata kod nje, stvarno savrseno iskustvo, svakome za preporuku.

Vrijedi svaki cent po mom misljenju!

CD zenstveniji od zena :LOL:

A gle kakva god ti logika pase, ja sigurno necu srat ljudima sto je gej, a sto straight. To da te prozovu pederom jer si jebo CD cu ostavit clanovima foruma koji nisu fanovi transica.
U pravu si frende.Sami CD,koji se obuku kao žena i onda si umisle da su ženstveniji od žena.A ustvari to rade samo da bi digli lovu na foru da su trans,a ustvari su gej.Primaju sve ,od love,brzine,koke itd...Sve prolazi.I još pišu da ne vole mijenjati partnere,a non- stop su u oglasu.I pljuju da strankinje nisu dobre.Jadnici.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh