SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Bio danas u trstu 60 eura definitivno se isplati pušenje bes dosta dugo i uživa moze i jebanje bes i svrsavanje u nju ali ja nisam se usudio,sve u svemu jako zadovoljan nema pozurivanja,nasmjesena i.dobro Izgleda.

Bio danas u trstu 60 eura definitivno se isplati pušenje bes dosta dugo i uživa moze i jebanje bes i svrsavanje u nju ali ja nisam se usudio,sve u svemu jako zadovoljan nema pozurivanja,nasmjesena i.dobro Izgleda.
Ništa čudno u Italiji imaš žene (uglavnom migrante) na kamionskim stajalištima za 20 €

Zanima me jel ova vredi 300e trenutno je u BGu i kida ali nisam siguran jer nema neku alatku ali opet tvrda je u svakom pogledu i pre hot je:

Oglas stoji da je u Splitu ali mislim da to nije istina, ali istina je da je cd i da te udavi pitanjima a traži više nego strane shemale 🤣
Više ne znaš na tim oglasima što je istina, a što laž.
Eto opet se pojavila u Valerija koja je sve potencijalne mušterije uvijek davila s traženjem slika u pitanjima s kojima je transicama imao iskustva kao da traži muža a ne pare.
To je ona kod koje " nema ne" a uživo je sve ne 🤣
Navodno se više uopće be nalazi uživo nego samo online samo ne znam zašto piše da je u Splitu
Kada ćeš se ti urediti i srediti kao Valerija,onda se javi !!! A to će biti - nikada.Nije ona tebi konkurencija ,jer si ti najobičniju cd.A previše si ljubomoran na Valeri,pa zato je i stalno spominješ.A to što Viki ima već 20 godina -23 godine,pa i ti nisi ništa bolji u tim oglasima.A i šta te toliko interesira dali je Doris ugradila silikone ili ne.Tko želi dobru i zgodnu ts ići će kod Sofije ili Valeri.

I jel ima onda uopće neka naša za otići za neku nižu cifru nego što strankinje traže ili su sve naše fake i traže slike?
Otides ,pa se uvjeris.I onda vidiš da slike koje su stavljene u oglasu ne odgovaraju stvarnosti.Zašto misliš da te skoro svaka naša dočeka u polumraku!? Ako poželiš upaliti svijetlo- odgovor je neeeeee!!! Da ne vidiš kako ustvari izgledaju.

Zanima me jel ova vredi 300e trenutno je u BGu i kida ali nisam siguran jer nema neku alatku ali opet tvrda je u svakom pogledu i pre hot je:
Da jako je zgodna svrsiti moze a kita je ok ima i boljih al jbg ovako izgleda top otiđi do nje neces pozaliti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh