SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pozdrav,Zanima me ako neko zna koji kvalitetan cat dating,za pronalazak transice? Upoznavanje ili tak nešto moze i da su strankinje neke filipinke indike?bas bi me zanimalo te probati?

Pod Aleksandra mislis na Alex Kim?
Ona je i mene ubila sa pitanjima u stilu kakav si, kako izgledas maltene da joj slike posaljem
WTF jebes se za pare , pa bi jos i birala
Oglas stoji da je u Splitu ali mislim da to nije istina, ali istina je da je cd i da te udavi pitanjima a traži više nego strane shemale 🤣
Više ne znaš na tim oglasima što je istina, a što laž.
Eto opet se pojavila u Valerija koja je sve potencijalne mušterije uvijek davila s traženjem slika u pitanjima s kojima je transicama imao iskustva kao da traži muža a ne pare.
To je ona kod koje " nema ne" a uživo je sve ne 🤣
Navodno se više uopće be nalazi uživo nego samo online samo ne znam zašto piše da je u Splitu

Za viki / viktoriju koja već 20 godina ima 23 znam da je cd samo stavlja lažne slike sa sisama pa tko nasjedne, tko mu kriv, ali jel netko zna da li je doris montirala sise ili je također cd?

Za viki / viktoriju koja već 20 godina ima 23 znam da je cd samo stavlja lažne slike sa sisama pa tko nasjedne, tko mu kriv, ali jel netko zna da li je doris montirala sise ili je također cd?
I jel ima onda uopće neka naša za otići za neku nižu cifru nego što strankinje traže ili su sve naše fake i traže slike?

Oglas stoji da je u Splitu ali mislim da to nije istina, ali istina je da je cd i da te udavi pitanjima a traži više nego strane shemale 🤣
Više ne znaš na tim oglasima što je istina, a što laž.
Eto opet se pojavila u Valerija koja je sve potencijalne mušterije uvijek davila s traženjem slika u pitanjima s kojima je transicama imao iskustva kao da traži muža a ne pare.
To je ona kod koje " nema ne" a uživo je sve ne 🤣
Navodno se više uopće be nalazi uživo nego samo online samo ne znam zašto piše da je u Splitu
Znači inače sam oduševljen imenima koje si daju naše lokalke, ali "Porshelina" odnosi pobjedu, najbolja stvar na ovoj raspravi u zadnjih 10 stranica razgovora

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh