SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Uh, jedino sto je sigurno da je bas debela. A sad mozda ti se to sviđa. Meni odmah padne zelja kad vidim hrpu photoshopa
A gle, jako puno njih je fotošopirano,ali ima ih i koje nisu(mada su takve rijetkost al se pronađu, npr. Isa Salvatore, Kelly, Luiza, Sharon, Ema mex isl, sve bile u Hr) , treba provjerit, zato i pitam jel netko bio da znam, a opet trenutno i nije neka ponuda u Zg.
Dvoum se između nje i Camille..

A gle, jako puno njih je fotošopirano,ali ima ih i koje nisu(mada su takve rijetkost al se pronađu, npr. Isa Salvatore, Kelly, Luiza, Sharon, Ema mex isl, sve bile u Hr) , treba provjerit, zato i pitam jel netko bio da znam, a opet trenutno i nije neka ponuda u Zg.
Naravno, samo sta ova ima bas loseg fotografa🤣
Ima ih par koje su cak bolje uzivo. I ja se neckam oko Camille

Trazi 200e za 1h.
Nasao sam neke filmice na netu, nije ni blizu 23 cm, tako da otpada

Jel bio mizda netko kod ove dvije dame?

Jel bio mizda netko kod ove dvije dame?
Ova prva nije bas nešto,nezainteresirana,bolje izbjeci

Koliko vidim Pamela ima čisti test. Znaci ko zna šta si ti pobrao ako jesi i od koga. Bio bi red da se ispričaš .
Bio sam 2 put kod Pamele i sve okej bilo. Kad se vrati u ZG planiram opet. Mogu i ja otic u neki restoran pojest nabrzaka ispovraćati se i napisat Recenziju da je hrana bila sirova a to sto sam ja na brzinu pojeo nikom nis.
Znaci ovo je još jedan slučaj di se napadaju bzvz osobe bez pokrića kao sto je bio sa jednom jedan slučaj isto da ima nezz nešto na kraju ispalo da nis nema.
Sad su moje sumnje se ostvarile kad si mjenjo priču🤔.
I kao što rekoh da se zaraziš osoba mora bit bolesna a nećeš se zarazit zato jer si popušio kitu ili neuz ni ja šta. Kolko vidimo Pamela je zdrava. I postavlja se pitanje kod kog si bio 🤔. Spominjao si neku Samanthu kako možemo znat da je ona zdrava 🤔. Kako uopće možemo znat da si imao šta da nisi izmislio
A dogodi se pomiješa se, okrivi se krivo dogodi se ... ne opravdavam ali kažem, može se dogoditi, ali sam da pitam jer me OSOBNO jer bi otišao , ta Pamela ima čisti test, ti ga vidio ili je objavila negde ili - sorry ak je glupo pitanje ali htio ići pa me malo poljuljala priča oko "nje" :)

Ja sam ti to napisao, moj je zajeb, mislio sam da ces promislit o tome i shvatit da nema smisla nikakvog da lik to objavi, jer bi iz tih nalaza eventualno otkrili da lik ima sta je napisao da ima, ne i kako je dobio, ali kad si nakon moje poruke jos 7 puta zaspamao forum sa plakanjem kako sam ti odgovorio, skuzio sam da sam se zajebo

Jedino rjesenje koje je postojalo je da Pamela objavi rezultate, sta je i napravila i prvom mi je drago da je tako, jer je savrsenstvo zena

Ovo "mislim da ima osnova da ga tuzi za klevetu" sasvim dovoljno pokazuje koliko "mislis", i jedna je od glupljih stvari koje sam procitao tu, a to nije lako za postic
oprostite al gdje su i od kad ti rezultati, traži i ne nalazim ništa ovdje

A dogodi se pomiješa se, okrivi se krivo dogodi se ... ne opravdavam ali kažem, može se dogoditi, ali sam da pitam jer me OSOBNO jer bi otišao , ta Pamela ima čisti test, ti ga vidio ili je objavila negde ili - sorry ak je glupo pitanje ali htio ići pa me malo poljuljala priča oko "nje" :)
Bio je na njenom profilu ovdje al nezz nema vise profila dal joj obrisan ili ga sama to nezz. A objavila je taj dan kad sam ja pisao da je objavila

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh