SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ja sam ti to napisao, moj je zajeb, mislio sam da ces promislit o tome i shvatit da nema smisla nikakvog da lik to objavi, jer bi iz tih nalaza eventualno otkrili da lik ima sta je napisao da ima, ne i kako je dobio, ali kad si nakon moje poruke jos 7 puta zaspamao forum sa plakanjem kako sam ti odgovorio, skuzio sam da sam se zajebo

Jedino rjesenje koje je postojalo je da Pamela objavi rezultate, sta je i napravila i prvom mi je drago da je tako, jer je savrsenstvo zena

Ovo "mislim da ima osnova da ga tuzi za klevetu" sasvim dovoljno pokazuje koliko "mislis", i jedna je od glupljih stvari koje sam procitao tu, a to nije lako za postic
Pa da ga oce tuzit ima osnova ne razumijem koji je problem. Mislio sam da ona želi ga Tužit a ne da mu ja želim to. S druge strane on je napao Pamelu🤔. i to je drugo slučaj da je tako . Nigdje nisam ja plakao . 2 put bio kod Pamele nikakve probleme nisam imao. Dobro sad znam da treba uzet sve s upitnikom i sumnjom. Mogu i ja rec da neko ima neku bolest i ispostavi se da nema🤔. Jel kleveta je. Tako da ja ne razumijem tvoje razmišljanje. Zato sam reko treba objavit rezultate kad već napada. Ovako je sve rekla kazala🤔 . Ponovit ću opet bolest nije kazna. Da čeka u kutu i vidi joj gle jebe ga bez kondoma joj puši kurac bez kondoma. Osoba mora bit zaražena da bi zarazila nekog . A bolest se može premjer ako imaš ranu u ustima slično. Jedino je zajeban HPV koji je često bez simptoma. Znam slučaj di je moj frend zarazio curu jer nije znao da ima HPV i nis poslije se ona išla liječit msm da se čak i cijepila nezz nebitno dalje. A on ako se zarazio onda pitanje ko ga je zarazio i zašto je okrivio odma Pamelu .A ovo sto kažez znali bi da ima bolest ovako i onakonje reko da ima bolest tak fa nis novo nebi bilo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh