SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

dečki lagano vi i vaši dokazi nemam ja šta kome dokazivati i pokazivati to je bila moja dobra volja nemam se ja kome šta pravdati inače nisam ni imao profil tu već sam stalno dolazio tu i čitao vaše recenzije rekli ste Pamela najbolja reko idem probat
I nakon zaraze reko idem Napravit profil i napisati šta ja mislim o tome i mome kurcu šta ye dešava nakon susreta sa njome (njime) ali moje loše iskustvo ne mora značiti i vaše ja vas htio obavijestiti šta se desilo meni
Zato ubuduće kad NETKO tu nešto pokupi od nekoga sigurno vam neće javiti niti ću i ja lekcija naučena bolje šuti i muti 😁
Pa dobro, ali ipak si iznio neke optuzbe na racun doticne, a bez nekakvog dokaza. Na ovom forumu, a sa cime si upoznat ako pratis cesto kao sto si rekao, veoma cesto dolaze fejk profili i pricaju svasta protiv konkurencije. Ako je iz dobre namjere hvala, ali opet ne cudi se reakciji, ima i ona pravo da brani svoj biznis, a drugi da budu skepticni, izmedju ostalog pouceni prethodnim iskustvima i posjetama doticnoj. U svakom slucaju, treba biti oprezan kod koga god isao.

Pa dobro, ali ipak si iznio neke optuzbe na racun doticne, a bez nekakvog dokaza. Na ovom forumu, a sa cime si upoznat ako pratis cesto kao sto si rekao, veoma cesto dolaze fejk profili i pricaju svasta protiv konkurencije. Ako je iz dobre namjere hvala, ali opet ne cudi se reakciji, ima i ona pravo da brani svoj biznis, a drugi da budu skepticni, izmedju ostalog pouceni prethodnim iskustvima i posjetama doticnoj. U svakom slucaju, treba biti oprezan kod koga god isao.
To je ono sto sam reko da stavi dokaze pa je neko napisao da kakve su to gluposti stavljat OIB ime prezime ime kućnog ljubimca da budemo sretni sto je upoziro . Mada sam ja bio cijelo vrijeme ono dal mu vjerovat ili ne jer znam da se svašta piše po forumu. Tak je i on pisao bez pokrića . Zafo jesam par puta pisao da postavi dokaze. Sad da ga Pamela oce Tužit za klevetu mislim da ima osnova za to.

Da li je netko bio kod nje i kakva su iskustva?
Ogromna je

To je ono sto sam reko da stavi dokaze pa je neko napisao da kakve su to gluposti stavljat OIB ime prezime ime kućnog ljubimca da budemo sretni sto je upoziro . Mada sam ja bio cijelo vrijeme ono dal mu vjerovat ili ne jer znam da se svašta piše po forumu. Tak je i on pisao bez pokrića . Zafo jesam par puta pisao da postavi dokaze. Sad da ga Pamela oce Tužit za klevetu mislim da ima osnova za to.
Ja sam ti to napisao, moj je zajeb, mislio sam da ces promislit o tome i shvatit da nema smisla nikakvog da lik to objavi, jer bi iz tih nalaza eventualno otkrili da lik ima sta je napisao da ima, ne i kako je dobio, ali kad si nakon moje poruke jos 7 puta zaspamao forum sa plakanjem kako sam ti odgovorio, skuzio sam da sam se zajebo

Jedino rjesenje koje je postojalo je da Pamela objavi rezultate, sta je i napravila i prvom mi je drago da je tako, jer je savrsenstvo zena

Ovo "mislim da ima osnova da ga tuzi za klevetu" sasvim dovoljno pokazuje koliko "mislis", i jedna je od glupljih stvari koje sam procitao tu, a to nije lako za postic

Ja sam ti to napisao, moj je zajeb, mislio sam da ces promislit o tome i shvatit da nema smisla nikakvog da lik to objavi, jer bi iz tih nalaza eventualno otkrili da lik ima sta je napisao da ima, ne i kako je dobio, ali kad si nakon moje poruke jos 7 puta zaspamao forum sa plakanjem kako sam ti odgovorio, skuzio sam da sam se zajebo

Jedino rjesenje koje je postojalo je da Pamela objavi rezultate, sta je i napravila i prvom mi je drago da je tako, jer je savrsenstvo zena

Ovo "mislim da ima osnova da ga tuzi za klevetu" sasvim dovoljno pokazuje koliko "mislis", i jedna je od glupljih stvari koje sam procitao tu, a to nije lako za postic
Pa da ga oce tuzit ima osnova ne razumijem koji je problem. Mislio sam da ona želi ga Tužit a ne da mu ja želim to. S druge strane on je napao Pamelu🤔. i to je drugo slučaj da je tako . Nigdje nisam ja plakao . 2 put bio kod Pamele nikakve probleme nisam imao. Dobro sad znam da treba uzet sve s upitnikom i sumnjom. Mogu i ja rec da neko ima neku bolest i ispostavi se da nema🤔. Jel kleveta je. Tako da ja ne razumijem tvoje razmišljanje. Zato sam reko treba objavit rezultate kad već napada. Ovako je sve rekla kazala🤔 . Ponovit ću opet bolest nije kazna. Da čeka u kutu i vidi joj gle jebe ga bez kondoma joj puši kurac bez kondoma. Osoba mora bit zaražena da bi zarazila nekog . A bolest se može premjer ako imaš ranu u ustima slično. Jedino je zajeban HPV koji je često bez simptoma. Znam slučaj di je moj frend zarazio curu jer nije znao da ima HPV i nis poslije se ona išla liječit msm da se čak i cijepila nezz nebitno dalje. A on ako se zarazio onda pitanje ko ga je zarazio i zašto je okrivio odma Pamelu .A ovo sto kažez znali bi da ima bolest ovako i onakonje reko da ima bolest tak fa nis novo nebi bilo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh