SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ukratko ako si propustio jedan onaj tvrdio da je dobio triper šta već od nje. Bio kod nje jebo je sa kondomom, a pušila mu bez i zarazila ga a on aktivan znaci nije ga jebala nije joj očito pušio i morao je uzimat antibiotik imao iscjedak iz kurca. Nije nikakve nalaze priložio . I onda je mene neki drugi tip napo kakve gluposti to da tren nalaze ime kućnog ljubimca bla bla.
hahahhaha lik ima nocne more jer sam ga napo 🤣

Pozdrav da li je netko bio kod transice Maje oglasava se kao curica maja bude u Sarajevu i Banja Luci pa ako netko zna moze recenzija

Mariko i Ante, ako bih vam mogao preporučiti da se ne svađate, nego da pođete zajedno kod Pamele i popušite kitu mira.

Nego, zna li ko šta je bilo sa onom malom plavom transicom MayaFoxTs iz Beograda? Htio sam da je posjetim, ali je nema odjednom i to izgleda duže. Ima li neko kakav kontakt ili info?

@Bach75 ti si je prije pominjao ja mislim, da ne znaš ti možda?
Nestala je odjednom :(
Nigde oglasa...
A realno, izgledala je perspektivno

dečki lagano vi i vaši dokazi nemam ja šta kome dokazivati i pokazivati to je bila moja dobra volja nemam se ja kome šta pravdati inače nisam ni imao profil tu već sam stalno dolazio tu i čitao vaše recenzije rekli ste Pamela najbolja reko idem probat
I nakon zaraze reko idem Napravit profil i napisati šta ja mislim o tome i mome kurcu šta ye dešava nakon susreta sa njome (njime) ali moje loše iskustvo ne mora značiti i vaše ja vas htio obavijestiti šta se desilo meni
Zato ubuduće kad NETKO tu nešto pokupi od nekoga sigurno vam neće javiti niti ću i ja lekcija naučena bolje šuti i muti 😁
Pa dobro, ali ipak si iznio neke optuzbe na racun doticne, a bez nekakvog dokaza. Na ovom forumu, a sa cime si upoznat ako pratis cesto kao sto si rekao, veoma cesto dolaze fejk profili i pricaju svasta protiv konkurencije. Ako je iz dobre namjere hvala, ali opet ne cudi se reakciji, ima i ona pravo da brani svoj biznis, a drugi da budu skepticni, izmedju ostalog pouceni prethodnim iskustvima i posjetama doticnoj. U svakom slucaju, treba biti oprezan kod koga god isao.

Pa dobro, ali ipak si iznio neke optuzbe na racun doticne, a bez nekakvog dokaza. Na ovom forumu, a sa cime si upoznat ako pratis cesto kao sto si rekao, veoma cesto dolaze fejk profili i pricaju svasta protiv konkurencije. Ako je iz dobre namjere hvala, ali opet ne cudi se reakciji, ima i ona pravo da brani svoj biznis, a drugi da budu skepticni, izmedju ostalog pouceni prethodnim iskustvima i posjetama doticnoj. U svakom slucaju, treba biti oprezan kod koga god isao.
To je ono sto sam reko da stavi dokaze pa je neko napisao da kakve su to gluposti stavljat OIB ime prezime ime kućnog ljubimca da budemo sretni sto je upoziro . Mada sam ja bio cijelo vrijeme ono dal mu vjerovat ili ne jer znam da se svašta piše po forumu. Tak je i on pisao bez pokrića . Zafo jesam par puta pisao da postavi dokaze. Sad da ga Pamela oce Tužit za klevetu mislim da ima osnova za to.

Da li je netko bio kod nje i kakva su iskustva?
Ogromna je

To je ono sto sam reko da stavi dokaze pa je neko napisao da kakve su to gluposti stavljat OIB ime prezime ime kućnog ljubimca da budemo sretni sto je upoziro . Mada sam ja bio cijelo vrijeme ono dal mu vjerovat ili ne jer znam da se svašta piše po forumu. Tak je i on pisao bez pokrića . Zafo jesam par puta pisao da postavi dokaze. Sad da ga Pamela oce Tužit za klevetu mislim da ima osnova za to.
Ja sam ti to napisao, moj je zajeb, mislio sam da ces promislit o tome i shvatit da nema smisla nikakvog da lik to objavi, jer bi iz tih nalaza eventualno otkrili da lik ima sta je napisao da ima, ne i kako je dobio, ali kad si nakon moje poruke jos 7 puta zaspamao forum sa plakanjem kako sam ti odgovorio, skuzio sam da sam se zajebo

Jedino rjesenje koje je postojalo je da Pamela objavi rezultate, sta je i napravila i prvom mi je drago da je tako, jer je savrsenstvo zena

Ovo "mislim da ima osnova da ga tuzi za klevetu" sasvim dovoljno pokazuje koliko "mislis", i jedna je od glupljih stvari koje sam procitao tu, a to nije lako za postic

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh