SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Jel bio tko?

Giselly Ferreira, jako cudno ponasanje, na primer, moras da se skines u hodniku i tu ostavis stvari (striktno na nekoj izabranoj stolici) i da bez stvari udjes u sobu, a onda pocinje napinjanje da se sto pre zavrsi. Ne da svrsavanje po njoj, da ti maramicu da svrsis u to. Ja ne bih ponovio.

Ja sam skoro bio kod Brazilke koja je dosla u BiH ,zensko je pravo.Cijena je bila 150 eura za pola sata,uplatio sam pola sata na kraju sam ostao vjerova li ili ne sat i pol cak ,komunikacija,sex sve je vrhunski bilo ,sto se tice TS ,od domacih u BiH sam bio 3x sa onom Melly iz Banja Luke ,2x je naplatila 3x je bilo besplatno ,niti gleda na sat niti ogranicava i to je jedina.Preostale 4 Ts domace je prosto nemoguce doci do njih tj 3 iz Sarajeva i ona iz Bijeljine.Luana je izgleda i napustila Bosnu ,jer s kime god sam pricao nikome nije odgovorila niti na poruke niti poziv.

Jel bio tko mozda?
prolistaj forum malo...bio je neko, cini mi se nije odusevljen

Kad smo kod toga gdje nestane onaj sto tvrdi da je pokupio nes. Nek postavi test . Kolko je meni poznato anonimni su. NEK dokaze da je njegov kako zna i umije .A ne ovako se Siri panika bzvz ne potrebno ko isto kak je bilo za neku pa je ispalo da se priča bzvz da nije uopće zaražena . To je isto ko da ja nezz parkiram uz zid zapnem malo ogrebem auto i onda krivim susjeda da ga je ogrebao jer je prošao blizu sa svojim autom ali moj nije ni taknuo al eto ja ga okrivio ni kriva ni dužna. A druga stvar ti koji tvrde da su zarazili onda ak imaju dokaze nek lijepo kažu toj za koju su sigurnu ds su se od nje nek joj kaže lijepo se i ona ode testirat.
Ne visim na ovom forumu ko budala imam važnijeg posla ja sam rekao svoje a dalje je tvoja dobra volja pokupio triper i izlječio 7 dana sumamed i riješeno a vidim da ti previše braniš tu pamelu moje je iskustvo takvo kakvo je sto se tiče usluge sve ja na mjestu ali da 4 dana poslije me počne kurac svrbit i gnoj curit nije bas ljepo a jedino sam bio sa njom prije toga i sa onom samnthom ali Samanthom sam bio mjesec prije nego sto ću sa Pamelom

Ne visim na ovom forumu ko budala imam važnijeg posla ja sam rekao svoje a dalje je tvoja dobra volja pokupio triper i izlječio 7 dana sumamed i riješeno a vidim da ti previše braniš tu pamelu moje je iskustvo takvo kakvo je sto se tiče usluge sve ja na mjestu ali da 4 dana poslije me počne kurac svrbit i gnoj curit nije bas ljepo a jedino sam bio sa njom prije toga i sa onom samnthom ali Samanthom sam bio mjesec prije nego sto ću sa Pamelom
Ja samo kažem da bi bilo pošteno da i jedni i drugi stave nalaze. Jer ovako uvijek bude jedna strana napada druga se brani nitko nis ne stavlja. Kažem bilo bi fer onda da i Transica sama stavi svjež nalaz. Nigdje nisam nju branio samo kažem ima slučaja di napadaju a na kraju ispadne nis od tog.
Nego jesi ju obavijestio

Covjeku mozemo samo zahvalit jer je objavio iskustvo i upozorio nas, za sta i sluzi forum

Sa ovim glupostima, da treba objavit nalaze, oib, ime kucnog ljubimca i slicne gluposti, kako bi dobila poruka legitimiteg nas samo mozemo dobit to da neko ni ne objavi drugi put slican dozivljaj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh