Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod toga gdje nestane onaj sto tvrdi da je pokupio nes. Nek postavi test . Kolko je meni poznato anonimni su. NEK dokaze da je njegov kako zna i umije .A ne ovako se Siri panika bzvz ne potrebno ko isto kak je bilo za neku pa je ispalo da se priča bzvz da nije uopće zaražena . To je isto ko da ja nezz parkiram uz zid zapnem malo ogrebem auto i onda krivim susjeda da ga je ogrebao jer je prošao blizu sa svojim autom ali moj nije ni taknuo al eto ja ga okrivio ni kriva ni dužna. A druga stvar ti koji tvrde da su zarazili onda ak imaju dokaze nek lijepo kažu toj za koju su sigurnu ds su se od nje nek joj kaže lijepo se i ona ode testirat.Zašto jednostavno ovi koji optužuju za bolesti ne pošalju test ovdje da vidimo jel stvarno tako ili nas se samo nepotrebno plaši. Isto za transice koje se žele braniti od optužbi bi bilo lijepo da imaju friški čisti test pa se odma svi uvjere i da je čista i da se redovito testira.
A većina uglavnom koristi kondome kad je aktivna i ne da bit pasivna bez kondoma. Najbolja bi bila Pamela po meni.Koja je najbolja i najsigurnija u zagrebu
i brate? cekamo rezultate, nesto nisi aktivanBrate samo idi i jebi pa se javi poslije jebanja
Onda bolje da si me sjebala za dogovor prije mjesec dana... Hvala ti za to, bar sam ostao zdrav...Imaš neki dokaz da si dobio neku sp bolest ili si pio preventivno antibiotik?
Čudi me da si nastavio jebati istu bez ako si nešto pokupio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|