Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Celine je zadnji puta bila u Zg u 7mjesecu 2023g i od tad je nema..Gaby bila davno u ZG nezz kad a Celine bila u 2 mjesecu 2023 u ZG i od tada je vise nisam vidio u ZG
Gdje si je pronasao i jesi dobio kakvu informaciju za luanu ?Neko iz Doboja ili okolina da poznaje neku Atinu transexualku iz Doboja
Da s tobom.15.11.2021 pio Azimed.Ocito zaboravljaš neke stvari.A jebao sam samo tebe bez kondoma,jer si rekla da se redovito testiras.Zato sada jebem samo s kondomom.LpAjde budi muško pa priznaj da li si pokupio koju spolnu bolest od tih "transica" s kojima si općio bez kondoma
Imaš neki dokaz da si dobio neku sp bolest ili si pio preventivno antibiotik?Da s tobom.15.11.2021 pio Azimed.Ocito zaboravljaš neke stvari.A jebao sam samo tebe bez kondoma,jer si rekla da se redovito testiras.Zato sada jebem samo s kondomom.Lp
Svakako ne pusim i ne primam aliSa Luanom sam ja bio dok je bila u Beogradu.
Manje-vise je to ona, kao i na slici, uzivo malo rosavija u licu ali meni to ne smeta.
Kita sigurno nekih 21cm i kriva na dole, taman da lepo udje u grlo.
Jako je slaba sa engleskim ali jebes jezik.
Imam dokaz kod doktora koji mi je prepisao antibiotik.A kako znaš da sam nastavio jebati istu???????? Sve znaš.U sve si upućen.Lp.Mlađe je slađe!!! Lp VB.Imaš neki dokaz da si dobio neku sp bolest ili si pio preventivno antibiotik?
Čudi me da si nastavio jebati istu bez ako si nešto pokupio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|