SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Jel se isplati ici kod Doris? Molim konkretno da ne ispadnem idiot

Ovisi što očekuješ. Doris je skroz spaljena i mislim da je konstantno napušena. Poprilično je neuredna, jednom kad sam bio kod nje je bila u stanu koji je izgledao kao iz horor filmova, zadnji put je bilo donekle pristojno. Meni osobno dobro izgleda, ali i to ovisi kako se sredi i koliko je taj dan raspoložena. Kad se ful sredi je dobra pička i može bez beda konkurirat nekim stranim transicama. Šteta da je toliko spaljena pa zapravo nikad ne znaš kakva će te dočekat.

Ovisi što očekuješ. Doris je skroz spaljena i mislim da je konstantno napušena. Poprilično je neuredna, jednom kad sam bio kod nje je bila u stanu koji je izgledao kao iz horor filmova, zadnji put je bilo donekle pristojno. Meni osobno dobro izgleda, ali i to ovisi kako se sredi i koliko je taj dan raspoložena. Kad se ful sredi je dobra pička i može bez beda konkurirat nekim stranim transicama. Šteta da je toliko spaljena pa zapravo nikad ne znaš kakva će te dočekat.
Ima gdje za vidjet slike od Doris??

Sve su na na nečemu . Tko bi inače izdržao taj tempo i raznorazne budale 🤣

Sve su na nečemu!!! Neke više, a neke manje.Neke naplacuju u lovi,a neke u drogi.Zna se i koje.Tako je i u oglasnicima,a tako je i na Smokvi. I ne samo na Smokvi.Tamo je gomila laznjaka.Bolje nazvati i odmah pitati uvjete,nego tipkati na Smokvi sa razno raznim lažnim profilima.Pogotovo kada te odmah traže slike lica.Odmah moraš znati da je lažnjak.

Netko je napisao - ne ići domaćim transicama!!! Relativno je u pravu.Jer ovdje u oglasu ima samo jedna,ostalo su gey osobe koje se oblače u žensko rublje,da mogu naplatiti usluge.Nazovite,pa tražite slike i vidjeti ćete na šta to liči.Karmela- tu ima oglas-0997570860.Ova iz Preckog-Slavenskog 7,teški psiho-0991958111.Pa ova iz VG-0923775644,tražite slike- ludilo. Pa neki psiho iz Stenjevca- 0955510479,pa Oksana sa lažnim godinama - 0976063620 .Pa Transcumsonja-Precko,piše 45 g,ha ha ,možda prije 20-0924173724.Vrelamala- uzalud trošiti rijeci.Pa Vanitavuqunic-Kruge- pošalje ti cjenik.0917645110.Ili ova 0997464422,kad god da je nazoves,nema vremena ,a ne želi na videocall jer je laznjak.Za Viktoriju se već zna- od lažnih godina do lažnih slika.Lana iz Dugava naplacuje .Aktivna je.I koja je od njih trans.Po " slikama" bi mogla biti jedino Vanitavuqunic.Tko je bio,neka napiše dali je to tako kako je napisala u oglasu.Pa sad tko hoće neka se sam uvjeri u ove moje tvrdnje.Ja sam se uvjerio.Lp

😂 😆a ti se još baviš sa konkurencijom?!-Ko i godinama. Džaba ih pljuješ kad dečki jebu šta im paše a ne šta vi jedan transić za drugog tu serete iza fake profila.
Prozirna ti je priča.
između ostalog dosta u zg je i strankinja tako daa

Jel se isplati ici kod Doris? Molim konkretno da ne ispadnem idiot
Idiot si čim tu tražiš savjete.
Jer će ti brže konkurenti transić iz plavog oglasa popljuvati onu za koju pitaš ovdje i to iza muškog fake profila. Pojebi par pa vidi šta ti paše a ne rekla kazala. I ne uspoređuj kruške i jabuke, čitaj oglase.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh