SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Doris,Tina,Lana,Adriana,Lana,Ines,Mihaela..., za posjetiti,A SIGURNO NE Viki-Viktorija,vrelamaza-Barbi-VBreskvica,Rebeca,transy17...jer ne trazim" stare prdonje".Dođeš jednom i nikada više.Izgubio si nešto eura,ali svako iskustvo se plaća,nekad manje nekad više.A što se tiče tvoje stalne opsjednutosti " ciganima",kako ih ti naziva,a ustvari su Romi,šta te toliko muči gdje je Valerija? Valerija je barem uložila u estetske operacije.Nekome se sviđa,a nekome ne.MI BIRAMO GDJE IDEMO.TKO IMA LOVE ZA STRANKINJE,IDE STRANKINJAMA.TKO MOZE NEKA OTIDE NA Tajland-Pattaya i imati će nezaboravno iskustvo!!! Kraj polemike,što se tiče mene.Lp
Brojevi od Doris Tine Lane Adrijane Mihaele kakve su sta je rec?

Giselly došla u grad, pratim ju već neko vrijeme, alat izgleda top, 100% funkcionalan, ona izgledom perfektna, sise fenomalno izgledaju, otic cu ovih dana ovisi kako mi odgovara, posaljem recenziju

Giselly došla u grad, pratim ju već neko vrijeme, alat izgleda top, 100% funkcionalan, ona izgledom perfektna, sise fenomalno izgledaju, otic cu ovih dana ovisi kako mi odgovara, posaljem recenziju

Dobro izgleda. Ja se dogovorio s njom ali imali smo mali nesporazum. 😂. Kad sam usao u sobu sam je zamolio da malo pojaca svijetlo jer necu guzit u mraku, nije htijela, na sto sam joj ja rekao stvarno sa smjeskom, a na sto je ona rekla ajde zbogom i da joj se ne svidam😂😂. Hmmm, to sad ne znaci da je losa, al je bila malo/puno nadrkana, definitivno.

Dobro izgleda. Ja se dogovorio s njom ali imali smo mali nesporazum. 😂. Kad sam usao u sobu sam je zamolio da malo pojaca svijetlo jer necu guzit u mraku, nije htijela, na sto sam joj ja rekao stvarno sa smjeskom, a na sto je ona rekla ajde zbogom i da joj se ne svidam😂😂. Hmmm, to sad ne znaci da je losa, al je bila malo/puno nadrkana, definitivno.
Ima li išta gore od guženja u mraku

Pa normalno da im je dopizdilo pisati kad imaju dojam da je uzalud. Nazalost onda ispada da mi koji rijeđe idemo popusimo, jer nemamo dobar info.
Tako uvijek ispadne kad imas ekipu koja davi sa idiotarijama
A tak i tak nije da su te recenzije uvijek 100% pouzdane, uvijek trebas bar 3 da dodes blizu neke istine. Ja kad mi se bas ide znam ignorirat i lose recenzije, samo onda necu ni razmisljat o satu nego samo pola.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh