Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel pusi bez kondomaVeć sam pisao, dobra i kooperativna, moj tip, prije par godina me izguzila do jaja. Sljedeći tjedan sam u Zg, ova je za mene must-have.
Bio sam kod nje samo jednom jer nisam u Zg često. Ja sam zatražio masažu, masirala me qurcem i poslije mi je zabila qurčinu do jaja.Svršio sam brzo. Nisam stigao isprobat ostalo. Bilo bi dobro nju iskombinirat za sendvič.Jel pusi bez kondoma
Javi se u pp. Nemogu ti pisati.Ima li nesto mozda u Bosni Ts,da li neko zna
Ima li nesto mozda u Bosni Ts,da li neko zna
Ako misliš na ova 3 lažna oglasa gdje se traže slike na WhatsApp nećeš ni dobiti odgovorKoja je shema s ovim nasim crossicama iz oglasa? Saljes poruke ne odgovara, os nazvat ne javlja se, saljes mejlove ne hebu nista, nudis nagradu i to ne malu, nista… jel to neka zahebancija ili ja nesto krivo radim…, evo dajte me uputite..,
Niko nis ne trazi, a koji su laznjaci?Ako misliš na ova 3 lažna oglasa gdje se traže slike na WhatsApp nećeš ni dobiti odgovor
koja je to!?Digo mi se qurčić čim sam vidio video. Prije je slala samo čedne slike, izgleda da se raspištoljila i izopačila u zadnje vrijeme, takve trebamo, a ne domaći škart.
Flavia imaš link na stranici prijekoja je to!?
Istekao je link, ne znam da li je zaživjelo..Šta je s telegram grupom?
Nesto smijesno
Isto ko i na slikama. Ako je zoves kod sebe vjv joj moraš platit i taksi ne znam sad u Zadru. Al u zg bi to izgledalo 250 sat ako ideš do nje a da dod tebe taksi vamo tamo može izac skuplje 300-400€ sad ovisi kak koja traži. Ja sam uvijek išao do njih tak da ovaj dio da je zoves sebi doma u hotele nezz kak točno funkcionira al vjv traže vide.Bok. Imam par pitanja o Cindi Lii. Vidim da je u Zadru, a ja isto stigao prije par dana. Ona mi je trenutno jedna od najboljih, barem prema profilu.
Kako izgleda uživo? Je li bolje otići do nje ili je pozvati kod sebe u apartman? Je li aktivna? Problemi s erekcijom?
Ma stvar je u tome da me pali ponekad obući tange, haljinu i visoke pete, pa ne bih tamo sve nosio, nego bih da je tako dočekamIsto ko i na slikama. Ako je zoves kod sebe vjv joj moraš platit i taksi ne znam sad u Zadru. Al u zg bi to izgledalo 250 sat ako ideš do nje a da dod tebe taksi vamo tamo može izac skuplje 300-400€ sad ovisi kak koja traži. Ja sam uvijek išao do njih tak da ovaj dio da je zoves sebi doma u hotele nezz kak točno funkcionira al vjv traže vide.
Aktivna je i nema problema .
Niko nis ne trazi, a koji su laznjaci?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|