Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naša je i preskupa bahata umišljen po danu muško sa perikomAleksandra kimm jel ko probao
Lijepo za pročitat samo da se sad oni koji su plaćali 400€ osjećaju malo gluplje.Upravo bio kod Maye https://distintas.net/exotic-maya
Znaci show, ista ko na slikama, pravi GFE i meni bitno ima zenstveni glas i prica dobro engleski. Docekala me cista, mirisljava i sto je najvaznije dobrog raspolozenja. Akcija isto bila top, dize se lako za ove koji su pasivni haha i nije mi gledala na sat. Meni bio prvi put sa trans pa sam bio samo aktivan.
Sto se tice cijene da se lako spustit. Nemojte me ispitivat kolko. Uglavnom za ponovit iskustvo, samo sto vec sutra ide za Pariz al se zato vraca u ZG za tjedan dana tako da ce se ponovit.
300 eura za satAleksandra kimm jel ko probao
Lik znas koliko bi ti bilo zabavnije u zivotu da se prestanes bojat naziva i etiketa i odes curi popusit kuracAko idete na trandze to ne znači da niste bisex ili gej..... Ali hetero sigurno niste.
Haha obrati se mnozini, dobije odgovor u mnozini, cmoljiGovori u svoje ime, i ne koristi množinu, "znamo da želiš", "mi znamo", ne znam tko su to mi .....n
Ako idete na trandze to ne znači da niste bisex ili gej..... Ali hetero sigurno niste.
Kaže tip koji traži diskretnog dečka za avanturuOvo je postao gej forum ovdje. .....
Govori u svoje ime, i ne koristi množinu, "znamo da želiš", "mi znamo", ne znam tko su to mi .....n
Ništa nemam protiv vas ali protiv ove poruke mnogo toga. Ne mora svaki muškarac, buraz. Mora onaj koji mora. Primaj zaraženu kitu i šutiwhatever... ali svaki pravi muškarac mora bar jednom u životu probat transicu, barem aktivno ali poželjno bi bilo i pasivno
Kaže tip koji traži diskretnog dečka za avanturu![]()
Da li je tko bio sa https://www.ts-dating.com/model/Ivanapardini1 u Splitu? Cini se jako lipa i zenstvena.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|