SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Kakva je ovo bomba?!
Po slikama meni osobno najsexy transica kaj sam ikad vidio, osvojila prvo mjesto kao Miss Trans u Brazilu.
Jel ima bilo tko neki info o njoj?

Bio prosle god u Splitu , katastrofa , izbjegavati

Kakva je ovo bomba?!
Po slikama meni osobno najsexy transica kaj sam ikad vidio, osvojila prvo mjesto kao Miss Trans u Brazilu.
Jel ima bilo tko neki info o njoj?

Nema veze sto je bomba. Bitna je kakva je usluga, a kolko vidim na ts datingu nije bio zadovoljan a i ovdje imaju 2 losa iskustva iznad mene jedno i još čini mi se prošle godine da isto jedan nije bio zadovoljan

Ima li ko kakvog iskustva sa ovom curicom? Na slikama (doduse profesionalnim) izgleda slasno.
Odlična, ne znam gdje je sada, vjerojatno kasnim ali ako je u vašem gradu tople preporuke.

Cindi i Sasha horse koje su u Splitu su imale dobre recenzije ovdje kolko se sjećam i ko je bio bio je zadovoljan. Dok su bile u zg ja nazalost nisam ih uspio ulovit al nadam se da budem drugi put kad opet dođu u zg
Thanks for the recommendation dear! To Samir43 I leave the link to my ad with countless reports of my service, or if you prefer to search here, I have several too. a kiss😊https://distintas.net/cindi-lii#

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh