SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Da smo normalno društvo ne bi bilo problema ali je karakteristika velike većine Hrvata da zabadaju nos u tuđe živote.
Živo se fucka nekom Nijemcu ili Englezu s kim se ti, koliko i kada jebeš ili radiš nešto drugo jer su zadovoljni svojim životima i gledaju svoja posla.
Zašto zločesto komentirati i osuđivati tuđe želje i fetiše dokle god ljudi pristaju na njih dobrovoljno?!?
Slazem se svi zabadaju nos u tuđe posle,neka zivi svak kako hoce
 
Izgleda, da smo otišli daleko izvan teme. Ovdje bi se trebalo govoriti o recenzijama i preporukama, kako stoji u naslovu. Ako nezreli dječačići u poodmaklim godinama žele teoretizirati i namjerno vrijeđati, neka slobodno otvore novu temu "Pljuvanje po svemu što nije skladno sa našim nezrelim svjetonazorom".
Dakle: praksa, ne teorija. Zreli razgovor. A vi dječačići uzmite loptu i bježite na dvorište.
 
Moje misljenje je da se ovo sve moze i bez novaca gustati,a ne placati masno,zato vam i nabiju cijene,zato i ima puno hetero osoba koji su BI(prvi moj muz,pa i ja).Ja ne znam kako netko moze danas tako nesto platit.Pa jebemu misa od pustih aplikacija za upoznavanje i gay klubova,mozes sebi naci nesto,a ne placati.Nismo u 2010.godini pa da se doslovno maltretiraju gay i trans osobe,sad je ovo puno bolje i lakse i sve ti je dostupno.Pa dajte si malo truda,upoznajte nekoga i ide to,a ne davati 150€da te netko jebe.Pa da moj muz da takve pare za nesto,bilo bi mu ajme,eto pozdrav i pamet u glavu.
 
@topla dalmatinka
Ako slijediš razum, onda si u pravu. Međutim, besplatan seks je najslabija varianta, jako je opasan a na kraju ispadne najskuplji.
Kad platiš unaprijed, znaš sigurno koliko će te zadovoljstvo stati, u cent točno. Osim toga možeš birati I ne zgubiš vrijeme što je najdragocijenije na cijelom svijetu. Vrijeme je sve I jedi o što imamo, a bacamo ga suludo.
Ja sam se osobno pobrinuo, da imam sreću u životu, uz pošten ali odlično plaćen rad, zato mi je 250 EUR malenkost.
Nadalje: ja nemam dileme o tom tko sam i što sam: 100%hetero, alfa mužjak. U analni seks me je uvela preljiepa Mađarica u Beču pred 15-tak godina. Poslije nekog vremena sam započeo razmišljati: zašto dildo ako transice imaju pravu stvar, a bolje poznaju mušku anatomij? U stvari transice su odlične djevojke sa dodatnim funkcijam. Multipurpose women.
 
Pozdrav zanima me koja je najbolja transicamu splitu za pocetnike...nikad do sad nisan bia sa trans a u zadnje vrijeme mi je velika zelja
 
Da li je netko bio?
 
Da li je netko bio?
Pa nazovi i reci nam šta kaže 😆
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh