Pozdrav, nadam se da je ovaj post u skladu s pravilima. Ioako su u vecini traight muskarci ovdje , vidim da ima potrebe i za trans/shemale osobama.
Valerija ( koristi i druga imena ) - Prostor borovje jako uredno i lijepo. 300 kn oral 500 komplet. Oral osrednji , anal jedan od najboljih. neda se bas dirati po sisama i kosi. Nije ko na traci.
TransicaBB
smokva profil - prostor sigecica. Besplatno, ali mi se cini krupnije nego na slikama. ponudila je bez kondoma, odbio naravno. Pusenje ok, anal 10 min pa je boljelo kao (17 cm )
TrannyMaja - dogoverno par dana unaprijed , potvredono. Dodem pred zgradu ne javlja se na pozive , do danas mi nije odg uopce. Izbjegavati.
SissyBoiZG - prostor utrine trznica - Od besplatnih najbolje iskustvo. Ne mogu naci profil , na planetromeo je.
Pianosport (smokva) - Nasli se u autu, dobar i anal i oral , cist ok. Besplatno.
Eto , to su moja iskustva. Kao sto vidite , vecinom karam besplatne ili srednje skupe , nemam para za brazilke od soma kuna i vise
Molim bez filozofiranja i moraliziranja da su to samo muskarci sa sisama i slicnim komentarima. Zadrzite za sebe komentare ako necete konstruktivno doprinjeti temi. Hvala.