Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da jesu potentni dečki kurati vjerojatno ni ne bi se sređivali u tranny ili čak išli u tranziciju ka ženi. To i jesu uglavnom impotentni gay dečki zato se i upuštaju u tu trans shemu.tesko naci pravu shemale , osim ovih fake crossdressera ,
vecina ima mali penis ili imaju problema golemih s erekcijiom,
Ma kakvo plaćanje, šta ti je!Imate shemale Kelly 100 euro pola sata
Thanks.. Any details or link please?You have a Kelly shemale 100 euros for half an hour
A koje druge web portale?Ma kakvo plaćanje, šta ti je!
Ima besplatno dobrih transica u ZG za sex iz užitka, samo prelistaj i druge web portale/profile a ne plavi oglasnik i ovo tu.
Ts dating, shemale wikiA koje druge web portale?
Da, Kelly odlično izgleda i ima baš veliki tvrdi kuracImate shemale Kelly 100 euro pola sata
Navodno ove profile radi jedan pripadnik romske manjine radi zbunjivanja klijenata i uništavanja konkurencije?
Može biti s obzirom da ju vjerojatno nitko nije karao, a izmjenjeno vec nekoliko profila na SmokviNavodno ove profile radi jedan pripadnik romske manjine radi zbunjivanja klijenata i uništavanja konkurencije?
Joj pa da, to je onaj koji se samo dopisuje I blati druge transice, imao je profile na smokvi melinzg, vaaatrena, yasminats, a sad je faaatalna.Može biti s obzirom da ju vjerojatno nitko nije karao, a izmjenjeno vec nekoliko profila na Smokvi
Jel ko jebo tog frika uopce ? Koji su sve nickovi bili ? Jel to i transica prolaznica i stjuardesa ?Joj pa da, to je onaj koji se samo dopisuje I blati druge transice, imao je profile na smokvi melinzg, vaaatrena, yasminats, a sad je faaatalna.
Samo što sad ne prodaje priču da je iz Slovenije, nego da je iz Splita
Jel zna netko što se dogodilo s Valerijom? Zadnji oglas je dala 26.8., inače bi davala po deset dnevno, i ne može se dogovoriti susret?Navodno ove profile radi jedan pripadnik romske manjine radi zbunjivanja klijenata i uništavanja konkurencije?
Jel ko jebo tog frika uopce ? Koji su sve nickovi bili ? Jel to i transica prolaznica i stjuardesa ?
Transica prolaznica i stjuardesa su jedna osoba. Prostor u trnskom. Jebene noge i guza, ali trazi samo vece kite. 18+Jel ko jebo tog frika uopce ? Koji su sve nickovi bili ? Jel to i transica prolaznica i stjuardesa ?
Mala maza ovdje ti je Valerija, pa je kontaktiraj.Jel zna netko što se dogodilo s Valerijom? Zadnji oglas je dala 26.8., inače bi davala po deset dnevno, i ne može se dogovoriti susret?
Nekad davno nije bila loša pa me zanima da li je netko u zadnjih par mjeseci bio kod nje?
To znam, nju sam jebao kod velesajma, voli bez k.Transica prolaznica i stjuardesa su jedna osoba. Prostor u trnskom. Jebene noge i guza, ali trazi samo vece kite. 18+
Trans Barbi ne kradi klijente ,ne mozes ti bit Valerija u ovom zivotu nikako .... i ne nudi se sam covjeku nece te jebatMala maza ovdje ti je Valerija, pa je kontaktiraj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|