Skoro, 31
Samo sam napisao savjete koji bi meni dobro došli u trenucima kad sam se tek počeo upuštati u to
Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti, konkretno sa Barbi mi je situacija bila ta da smo se dogovorili preko poruka za cugu, došao sam u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto, ona nije došla, nakon 30 minuta sam poslao poruku na koju nisam dobio odgovor, čekao sam još 30 min i nakon sat vremena sam otišao, tu večer mi je napisala samo da "nije stigla", te je htjela da se opet nađemo, i kad sam Reko da nisam siguran da želim (jer sam je tad dan čekao sat vremena) sam dobio salvu uvreda i blok sa njene strane
Par min nakon toga, dobivam poruku sa nepoznatog broja( ispostavilo se da je to Linda) koja je isto poprilično agresivno htjela da se nađemo tu večer (nikad joj ja nisam dao svoj broj nit sam komunicirao sa njom na bilo koji način), i kad sam odbio sam opet dobio salvu uvreda i par prijetnji, zato sam i u drugom postu napisao da je dobro imati burner broj
Ne kažem da je ona glupa, nit mi je cilj uvrijediti njenu inteligenciju na bilo koji način, ali iz moje perspektive nije bilo razloga za takvo ponašanje, moguće da je frustrirana jer joj se vjerojatno javlja masu kretena redovno, kužim to, ali i dalje nije opravdanje da se istresa na meni i da dijeli moj broj bez mojeg dopuštenja