Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Acredito que todos estão em greve por respeito a vocês! Todos nós sabemos que só existe uma pessoa que merece esta ferramenta: você.Então ninguém para ir na Carol Delavega está apertando a bunda dele
Vjerujem da svi štrajkaju iz poštovanja prema vama! Svi znamo da postoji samo jedna osoba koja zaslužuje ovaj alat, a to ste vi.Acredito que todos estão em greve por respeito a vocês! Todos nós sabemos que só existe uma pessoa que merece esta ferramenta: você.
Stisla se guza ko meduza. Čekamo nekog odvažnog momka da ide i da probije ledZnači nitko da ode kod carol delavege stisko se šupak jel
Stisla se guza ko meduza. Čekamo nekog odvažnog momka da ide i da probije led
Svaki put kaži da ti je prvi put pa makar imao dupe ko čašaKako to bude kad se ode po prvi puta u transice, jel joj to kažete ili se prešuti. Skužit će vjv svakako. Pišite, iskustva.
Jel netko zna nesta ili?Za beograd, kakva je Deusa Cherie?
Moram te jos osjetiti prije nego odes iz HrvatskeVjerujem da svi štrajkaju iz poštovanja prema vama! Svi znamo da postoji samo jedna osoba koja zaslužuje ovaj alat, a to ste vi.
Pičko jednaJa sam vise za romantičke seanse malo ljubljenja prvo i to. Ja mogu to ici testirat da vidimo kako se koja ljubi i tako , a ove sto imaju velike alate prepuštam Stboyu nek probava .
Netko probprobao ja javi se u poruke
Daj ajde može preporuka za prvi puta koju da izaberem hahaha, područje Splita ali mogu se ja provozati i do ZagrebaSvaki put kaži da ti je prvi put pa makar imao dupe ko čaša
Ona koja ima najveću kitu da te otvori lijepo i koja može rec Imam kitu najveću u Splitu sa njom žene razvijaju pitu.Daj ajde može preporuka za prvi puta koju da izaberem hahaha, područje Splita ali mogu se ja provozati i do Zagreba
Kelly Wilde. Nije najveća kita možda ( oko 22 cm) ali ta žestina jebačine je nemjerljiva. Bio kod nje na 1h. Nakon pola sata uzela 5-10 min pauze i onda još 45 minuta. Kad je završila bio sam propisno razvaljen. Bio sam miran do sutradan kad sam ponovio seansu. Uglavnom jedna od onih koja ne odrađuje već te propisno rasturi.Koju ste transicu s najvećom kitom probali? Meni zasad Pamela topp kita
Jako zanimljiva tema nastavi molim teKelly Wilde. Nije najveća kita možda ( oko 22 cm) ali ta žestina jebačine je nemjerljiva. Bio kod nje na 1h. Nakon pola sata uzela 5-10 min pauze i onda još 45 minuta. Kad je završila bio sam propisno razvaljen. Bio sam miran do sutradan kad sam ponovio seansu. Uglavnom jedna od onih koja ne odrađuje već te propisno rasturi.
Jel ima negdje profil?Kelly Wilde. Nije najveća kita možda ( oko 22 cm) ali ta žestina jebačine je nemjerljiva. Bio kod nje na 1h. Nakon pola sata uzela 5-10 min pauze i onda još 45 minuta. Kad je završila bio sam propisno razvaljen. Bio sam miran do sutradan kad sam ponovio seansu. Uglavnom jedna od onih koja ne odrađuje već te propisno rasturi.
Njoj whatsapp nje radio . Nezz jel sad bolje al uglavnom kad se klikne taj broj kaže nije na whatsapp a negdje u komentarima ostavila broj al ni taj ne rsdi isto kao nema whatsapp. Ako nekonusoije doc do nje nek napise iskustvo
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|