Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S kojim transicama si bio? Vidim ih da se vrte Sara Transica, Marta, Karla, Isabella....Moja preporuka? Nadjite si transicu preko Bumblea ili Hingea.
Bio sam sa sest transica koje su imale od 21 do 29 godina i ne pada mi na pamet trosit pare na kurve i riskirati razne bolestine.
Strankinje sve iz sljedećih država: Francuska, Njemačka, Nizozemska, Tajland, Filipini, Indonezija.S kojim transicama si bio? Vidim ih da se vrte Sara Transica, Marta, Karla, Isabella....
Jesi te cure u hrvatskoj iliMoja preporuka? Nadjite si transicu preko Bumblea ili Hingea.
Bio sam sa sest transica koje su imale od 21 do 29 godina i ne pada mi na pamet trosit pare na kurve i riskirati razne bolestine.
Da li sam se spojio s njima u HR? Ne.Jesi te cure u hrvatskoj ili
Meni rekla 80 eura 45 minutaŽena s dodatkom ⚧️
Aktivna / pasivna - žena stoji na raspolaganju za druženje. Muškarci, žene parovi, zabavimo se. Promatranje (voajerski)…www.oglasnik.hr
Javi kakva jeMeni rekla 80 eura 45 minuta
Meni rekla 80 eura 45 minuta
Pa našminkaj se, stavi haltere i okači oglas..da si najbolja transica da sutra mijenjaš spol tobože i te brije koje su psihološki bitne..i imat češ vjerujem masu pacijenatatj.jebačaMozda nije u skladu sa temom, ali ja bih se okusio kao Sissy, volio bih dominantnog muskarca naci za to, za regularan sex. Ne zelim mjenjati puno sex partnera vrlo rado biz nekog dominantnog na duze vrijeme. Diskretno naravno 29 godina imam za vise info u inbox.
Ima tko kakav link?Pouzdana. Jebi. Ne brini.
Meni isto rekla 80 za 45 i da je u KarlovcuMeni rekla 80 eura 45 minuta
Moze linkPozdrav
Je tko bio sa Lily iz BJ, pročitao sam par njenih oglasa pa ako ima tko da da nekakvu recenziju?
Kontakt?transica sa smokve girlformannnn je daleko najbolja u gradu i najženstvenija..
cijena po dogovoru, i aktivna i pasivna, može se dogovoriti i grupnjak.. jedino što je visoka,, kurac oko 17 cm.. meni je bilo sve predobro.. ps. ugodna za razgovor i druzenje.. isplati se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|