Ajme procita sam svasta ovdi, eto moja prva recenzija!
Ima sam divno iskustvo prid koji vikend u Zagrebu pa da podilim s vama!
Gleda sam kojoj cu se javit bia sam nabrijan ka lud, lipi vikend u Zagrebu reka sebi ajde Marine imas solde odi u neki dobar djir! Svi mi imamo svoje brije u glavi al ja zapeo jako za malu TsLuiza pustit cu link doli!
Znaci javia se maloj konkretno diskretno i ljudski bez filozofiranja ,lipi dogovor je pa! te krenua ja u akciju! Dolazim joj, fino me docekala , sridila se ajme izludia sam puka skoro, jako lip osmijeh majke mi divota od divojke! Uza sam 1 sat postena cina 150 eu osta sam i 2 skoro! Ne tira vanka uopce engleski prica savrseno divote li! Ugoda za razgovor intelktualno jaka sto me lozi dodatno barem moju glavu, za vas niznam! Higijena joj je zbilja vrhunska! akcija
9/10 znaci miris Brazila na entu as mi obale i valova!
higijena
10/10
Engleski
8/10
Atmosfera, docek, ugoda
10/10
Za ponovit definitivno cim se vratim iz Splita ako ju ulovim jos ovdi! Triba biti covik ja kad naletim na lipu divojku koja se trudi i lipo radi, uvik ostavim extra za trud! Svaka cast maloj! Budite mi dobri lip pozdrav!
Tsluiza22 Shemale in Rome. . I am Luiza, I am Brazilian. How are u ? I am very well. I will be better off with your visit. I am a trans of 20cm, very liberal without taboos, to realiz
www.ts-dating.com