Ivanotić989
New member
Ljudi kako se mogu prijaviti na seksoglasnik...kad pratim upute ona se moram kao na neku stranicu stranu prijaviti i skinuli mi 400 kn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos te zanima. Hm zanimljivoLjudi kako se mogu prijaviti na seksoglasnik...kad pratim upute ona se moram kao na neku stranicu stranu prijaviti i skinuli mi 400 kn
CISTA NAVLAKUSALjudi kako se mogu prijaviti na seksoglasnik...kad pratim upute ona se moram kao na neku stranicu stranu prijaviti i skinuli mi 400 kn
to uglavnom od 3. put uspijeJos te zanima. Hm zanimljivo
Mora si se otpisati nisi čitao sitna slovaDa platio sam karticom, uzeo sam 3 mj ali koristio manje, stranica je bila bezveze i nisam više dolazio, nakon 3 mj su mi produzili sami, sada mi je doso mail od firme koja naplaćuje dugove...
najbolje da platiss... cccRegistrirao sam se na jednoj stranici, i platio clanstvo, nisam bio na stranici nekoliko mjeseci, sada mi je došlo da to moram platit... Račun je podosta velik... Šta sad da sa time radim?
ti si glup pravnik...Da ti objasnim to kao pravnik . ali u kratkim crtama. Ti si se registrirao i naravno potpisao / prihvatio njihove uvijete poslovanja/ dao podatke bankovne kartice i pretplata ti je krenula . Sve dok ti na njihovoj stranici ne od značiš #next month bilig tebi će se redovito skidati pretplata i zakonski im ne možeš ništa. Ponavljam uvijeti poslovanja.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|