Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemoj tražiti Dronovi su iznad.Bježi dokle te noge nose i ne zaboravi komada heheAjd sad ozbiljno.... Gdje po danu ima dobrih mjesta za auto jebačinu?
A tu si slatkice kud mi se skrivašMa nemoj tražiti Dronovi su iznad.Bježi dokle te noge nose i ne zaboravi komada hehe
Jesi za akciju samnomVolim jasiti na straznjem sjedalu auta
Od kuda si?Volim jasiti na straznjem sjedalu auta
Jos svrsavamo, sad mi je to ženaa jesi li prestao ili jos svrsavate
Pazi duso da si glavu ne natuces dok skaces po njemuVolim jasiti na straznjem sjedalu auta
Pa kako če glavu natuč kad je na njemu.E ja više ništa ne razumijem.Pazi duso da si glavu ne natuces dok skaces po njemu
Slatkica vidi se da si zahrdala ako jasi na kurcu,a auto ima krov di Ce lupati jadna glavom nego u krov jedino ako je Cabrio pa ga spustis tebi u fici nije smetao krov zar ga nije imoPa kako če glavu natuč kad je na njemu.E ja više ništa ne razumijem.
Uživaš ,biti strastveno egoističan,to te pali,imaš kontrolu nad sobom i to je u redu.Ali zar ti svako malo ona stvar mora biti na pameti Mi žene smo dame kao i vi muškarci gospoda.Stoga budi muško i poštuju druge.Slatkica vidi se da si zahrdala ako jasi na kurcu,a auto ima krov di Ce lupati jadna glavom nego u krov jedino ako je Cabrio pa ga spustis tebi u fici nije smetao krov zar ga nije imo
Slatkice bez nervoze tebi nesto nije bilo jasno i objasni ti lijepo zivota je lijep uzivajUživaš ,biti strastveno egoističan,to te pali,imaš kontrolu nad sobom i to je u redu.Ali zar ti svako malo ona stvar mora biti na pameti Mi žene smo dame kao i vi muškarci gospoda.Stoga budi muško i poštuju druge.
Možda da ti pokušaš sa slatkicom vidiš da mene nećeSlatkice bez nervoze tebi nesto nije bilo jasno i objasni ti lijepo zivota je lijep uzivaj
NinjaaaaaMožda da ti pokušaš sa slatkicom vidiš da mene neće
Reci slatkice hoćeš mi ostavit broj u inbox da se čujemo preko wappaNinjaaaaa
Nindžo pazi da ti slatkica nije slatkić pa da ti ga ne ućeraReci slatkice hoćeš mi ostavit broj u inbox da se čujemo preko wappa
Pa zato i hoću da se čujemo na wapp preko videopoziva da vidim dal je žensko hahaNindžo pazi da ti slatkica nije slatkić pa da ti ga ne ućera
Ako imas para, stila i manire, mozes biti i tiNek se javi se sretnik na kojem jase Estera
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|