Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li dobra?Ima se iskustva u autu
Hej....daaa imam ja pa ako si zeljna probat javi se da dog nestoSex u autu.Iskustva?
Ne mislim na sebe.Samo bih voljela čuti iskustvaHej....daaa imam ja pa ako si zeljna probat javi se da dog nesto
Mozemo.gdje zelis svaki.dio.sam isprobao
Ako nekog jako želiš.Onda uistinu nije bitno gdje ste.Bilo gdje da je, dobro je
Ma ja sam samo jednom završila u fičeku i nikad više.Usko,gusto .Bože sačuvaj.Dan danas ne znam di mi je ostatak odjećeNaravno da jesu
A tvoja
s obzirom na fiću i kada se on vozio ne možeš se sjetiti. Godine čine čuda
Gdje si ninja????Slatkica otvorila temu,a nema ninje
Evo me dušo tu sam poslao sam ti poruku u ppGdje si ninja????
Šta ninja ima dragu.AaaaaaaNinja lavovi ti navalili na dragu pazi da ne popusis korpu
Pa mislili su na tebe da si mi ti draga kužišŠta ninja ima dragu.Aaaaaaa
Zajebi to. Usko nema komocije. Skvrčiš se nem žeđ se opustit. Ja poslje hodao ko da su mene guzili,a ne ko da sam ja guzio. Bio jednom i nisam mogao izdrzat, ono nije mali auto baš škoda bila,al nema to komocije. Jedino možda kombi ili karavan u gepeku bi se moglo nešto ili neki kombi veći kao citroen jumper pa da je prazan iza. Možda bi pod jedino bio tvrd al dobro manje bitno.Sex u autu.Iskustva?
Šta ćemo sad.Moramo se podhitno upoznat .Aaaa možda se već znamo.HmPa mislili su na tebe da si mi ti draga kužiš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|