Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' se kaže štoperka ili stoperka ?Ljudi ima li neko iskustva ?
Jel se kaže kurva ili kurava?Jel' se kaže štoperka ili stoperka ?
Daaa takodjer..ono ćao ćao i pusi hahaha al me zanima ovako npr kamiondzije tko je vise na cestama i to kakva su im iskustva...sigurno ih imaMislim da svi po malo maštamo o tome, imati nešto spontano sa nekim koga ne poznaš je za mene erotično i napeto. Do sada nisam imao iskustvo, ali rado bi probao
Meni je jednom u sumrak na parkingu u centru grada nakon sto sam parkirao prisla ciganka i trazi jednu marku. I ja vadim novcanik i vadim 20 maraka i pruzam joj i kazem evo dacu ti 20 ali da se pojebemo sad ovde u autu. I ona se postidi i pusta novcanicu i necka se kaze 'ajoj neeecu...' Reko dobro, onda nista, i vratim pare u dzep. Kad ona kaze 'aj dobro moze'. Reko sad je gotovo prosao brzi voz. Najbolje da jebem ciganku na parkingu koja se zadnji put kupala prije mjesec dana.Jednom prilikom sam pokupio neku ciganku. I dok smo se vozili do mjesta di ju trebam ostavit pito sam ju dali je za akciju i nije pristala. Bio sam mlad oko 24g sam imao onda.
Zar nije bilo jednostavnije i humanije dati jednu km toj romkinji koliko je i tražila nego je ucjenjivati sa 20 km i na kraju taj isti novac bez trunke savjesti vratiti u svoj džep ?Meni je jednom u sumrak na parkingu u centru grada nakon sto sam parkirao prisla ciganka i trazi jednu marku. I ja vadim novcanik i vadim 20 maraka i pruzam joj i kazem evo dacu ti 20 ali da se pojebemo sad ovde u autu. I ona se postidi i pusta novcanicu i necka se kaze 'ajoj neeecu...' Reko dobro, onda nista, i vratim pare u dzep. Kad ona kaze 'aj dobro moze'. Reko sad je gotovo prosao brzi voz. Najbolje da jebem ciganku na parkingu koja se zadnji put kupala prije mjesec dana.
To je još uvijek mjesec dana kasnije od tebe.Meni je jednom u sumrak na parkingu u centru grada nakon sto sam parkirao prisla ciganka i trazi jednu marku. I ja vadim novcanik i vadim 20 maraka i pruzam joj i kazem evo dacu ti 20 ali da se pojebemo sad ovde u autu. I ona se postidi i pusta novcanicu i necka se kaze 'ajoj neeecu...' Reko dobro, onda nista, i vratim pare u dzep. Kad ona kaze 'aj dobro moze'. Reko sad je gotovo prosao brzi voz. Najbolje da jebem ciganku na parkingu koja se zadnji put kupala prije mjesec dana.
dobra fora heheTo je još uvijek mjesec dana kasnije od tebe.
Moze i ta romkinja nac posao kaj nije to jednostavnije?Zar nije bilo jednostavnije i humanije dati jednu km toj romkinji koliko je i tražila nego je ucjenjivati sa 20 km i na kraju taj isti novac bez trunke savjesti vratiti u svoj džep ?
Šta si i kome si uopste želio pokazati/dokazati sa tim činom ?
Kaj nije jednostavnije pronaći djevojku sebi ili oženiti se nego plaćati k*urve i dobijati spb ?Moze i ta romkinja nac posao kaj nije to jednostavnije?
Znači da nisi pravu našao...Ono što radim kurvi ne mogu raditi ženi ili djevojci
Smanji droge. Ili promijeni, svejedno.Ono što radim kurvi ne mogu raditi ženi ili djevojci
K*urvi se plati, oboje zadovoljni. Romkinja žica pare na ulici, ona dobije marku, ja sam ostao bez marke, jesmo oboje zadovoljni?Kaj nije jednostavnije pronaći djevojku sebi ili oženiti se nego plaćati k*urve i dobijati spb ?
Normalno, ona tim ustima ljubi našu djecu.Ono što radim kurvi ne mogu raditi ženi ili djevojci
kaj nije jednostavnije spustiti gace i zaraditi nešto nego pametovati i moralizirati po kurvanjskom forumu?Kaj nije jednostavnije pronaći djevojku sebi ili oženiti se nego plaćati k*urve i dobijati spb ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|