Bezimeni_Gad
Active member
Jel vas mogu ja gledati ako nadjete sto trazite ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ces jako tesko nacImam veliku želju gledati par kako uživaju u sexu, pa ako ima neki par u slavoniji da ih pali takva ideja a žele nekog diskretnog Javite se
Ima toga ..samo moras buti soreman da ćes ti ..tj taj koji gleda financirati troskove smjestaja ..i da ćes samo gledati ..i ništa vise ..To ces jako tesko nac![]()
Ja bi samo gledaoIskreno? Većinom svi pišu da bi gledali a onda u porukama ide "ma može i nešto više", "mogla bi ga barem u ruku primiti", "a jel bi ti smetalo da mi ga popušiš"... Ako je gledanje, onda je gledanje... Ako je nešto više onda je nešto više...
Ma ja sam se javio na 3 oglasa vec za gledanje ili neki soft pa kad dodje do izmjene kontakta ili dogovora onda samo nestanu. Nista od togaIskreno? Većinom svi pišu da bi gledali a onda u porukama ide "ma može i nešto više", "mogla bi ga barem u ruku primiti", "a jel bi ti smetalo da mi ga popušiš"... Ako je gledanje, onda je gledanje... Ako je nešto više onda je nešto više...
Isto tako... ko' ZZ TOPBradu da moram brijat ne dolazi u obzira dolje sam obrijan
Hej, ovdje 32m iz ZG, javite se u pm ako ima interesaGodina? Mi tražimo
52 g ako paše tu samGodina? Mi tražimo
Isto mi je frende...volio bi vidjet zenu kako puši kitu nekom liku dok ju ja jebem od iza, volio bi da nas neko gleda dok se jebemo, da drka....ali njoj to nije nestoPozdrav, oženjen sam ali mi je žena izuzetno konzervativna pa me već duže vrijeme pali želja da bi volio gledati neki par u živo dok se jebu i usput drkati, pali me i da nas gledaju ali žena ne želi.
Ima li ovdje parova i pojedinaca/pojedinki koje pali isti fetiš?
Možemo zajedno gledati?I ja bih gledala, za početak
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |