Ako ste iz istre mozeIma koji decko do 20 godina da bi se druzio s parom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste iz istre mozeIma koji decko do 20 godina da bi se druzio s parom?
O čemu ti razbijaš glavu..Pozdrav. Moja bi da nas netko gleda, to je pali. Ali ima jedan problem. To i mene pali i onda ne mogu dugo pa mi je bed to uopće i probati.
Daj mi reci dal ziba kabinu dok hoblas! Posto su sve vec na jastucima ili ako se pusti, (zrak) dal se ukruti??, mislim na kabinu??, od nekog Mana, Merđe, Dafa!?? Magnumova kabina je bila zakon!....O čemu ti razbijaš glavu..
Ko da je to bitno..
Ak je vama to ok.. Sta te boli briga
Inače Dođes na Velesajam iza i ine zgrade.. Sparkas se kraj kamiona i opustite.. A sad dal ce ovaj da gleda ili ne.. Nije tvoj problem..
Ali ja sam vec dolje 4 puta uhvatio isti par kraj mog kamiona.. Da se u autima jebu..
I zadnji puta.. Ne vjerujemo da me nisu mogli vidjeti.. Da ih gledam
A, da li bi ipak htjeli probat? MarkoPozdrav. Moja bi da nas netko gleda, to je pali. Ali ima jedan problem. To i mene pali i onda ne mogu dugo pa mi je bed to uopće i probati.
Pozz, voliš li gledan kako muskarac masturbiraI ja bih gledala, za početak
Odakle ste?Pozz,supruga i ja trazimo nekog da nas gleda dok se sexamo,a mozda bi bilo i nesto vise od gledanja.Tko je zainteresiran se slobodno javi.Prednost mladima.
Evo me, nek ti nije bedPozdrav. Moja bi da nas netko gleda, to je pali. Ali ima jedan problem. To i mene pali i onda ne mogu dugo pa mi je bed to uopće i probati.
Pozdrav svima,također sam jedan od takvih kojeg pali taj fetiš,između ostalog.Moja žena je također konzervativna,i to me iritira.Pozdrav, oženjen sam ali mi je žena izuzetno konzervativna pa me već duže vrijeme pali želja da bi volio gledati neki par u živo dok se jebu i usput drkati, pali me i da nas gledaju ali žena ne želi.
Ima li ovdje parova i pojedinaca/pojedinki koje pali isti fetiš?
Pozdrav, oženjen sam ali mi je žena izuzetno konzervativna pa me već duže vrijeme pali želja da bi volio gledati neki par u živo dok se jebu i usput drkati, pali me i da nas gledaju ali žena ne želi.
Ima li ovdje parova i pojedinaca/pojedinki koje pali isti fetiš?
Pozdrav svima,također sam jedan od takvih kojeg pali taj fetiš,između ostalog.Moja žena je također konzervativna,i to me iritira.
Ona ne voli pušenje,ne voli ovo,ne voli ono!
Morat ću si naći nešto izvan braka,jer ću poludjeti ovako.
Pozz, ja bi vas volio gledat, od kud ste? MarkoPozz,supruga i ja trazimo nekog da nas gleda dok se sexamo,a mozda bi bilo i nesto vise od gledanja.Tko je zainteresiran se slobodno javi.Prednost mladima.
Ima nas josPozz, ja bi vas volio gledat, od kud ste? Marko
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|