Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ovom forumu 99% članova su ti muški. Teško ćeš ovdje naći djevojku.Lp, iz Osijeka sam , imam 25 godina, udana sam ali bi sam, nažalost nemam svoj prostor, a velika mi želja da probam s curom sex , lizanje, prstenjačenje, pa čak i s igračkicama.. Ako ima koja neka se slobodno javi, jer dosad samo muškarci se jave ..
...ako ti nije puno platiti 60 ili 80/100 € za sat, odi si u Mađarsku. Pecuh nije toliko daleko od OS. U manjim mjestima još bliže OS (npr. Harkany, Mohacs, Siklos) bude i koja za lesb/bi susrete. Pitati njih ništa ne košta. Budu i koje ljepotice (a ne Slavonija-Nil s kg viška). Na legalnoj mađarskoj stranici rosszlanyok.hu možeš si po Mađarskim županijama pogledati ponudu seks-radnica (ima i muških). Njihova županija Baranya je OS najbliža. I, bez translatora ništa tamo, tj. ako ne znaš Mađa-jezik...Lp, iz Osijeka sam , imam 25 godina, udana sam ali bi sam, nažalost nemam svoj prostor, a velika mi želja da probam s curom sex , lizanje, prstenjačenje, pa čak i s igračkicama.. Ako ima koja neka se slobodno javi, jer dosad samo muškarci se jave ..
Malo vjerojatno je da će neka profesionalka na to pristati, jer se u takvom slučaju ne mogu zaštititi. Zato ako nemaš konkretnu informaciju da neka profesionalka pruža usluge ženama onda nema smisla to savjetovati....ako ti nije puno platiti 60 ili 80/100 € za sat, odi si u Mađarsku. Pecuh nije toliko daleko od OS. U manjim mjestima još bliže OS (npr. Harkany, Mohacs, Siklos) bude i koja za lesb/bi susrete. Pitati njih ništa ne košta. Budu i koje ljepotice (a ne Slavonija-Nil s kg viška). Na legalnoj mađarskoj stranici rosszlanyok.hu možeš si po Mađarskim županijama pogledati ponudu seks-radnica (ima i muških). Njihova županija Baranya je OS najbliža. I, bez translatora ništa tamo, tj. ako ne znaš Mađa-jezik...
Ja sam više pucala na obične cure jer ne bi prvo davala novac na takvo šta jer pošto sam udana znači sex si svakako priuštim.. i ne bi jednom u 3-4 mjeseca već da smo prijateljice i sve..Pa daj joj onda link jer takvih je jako malo.
Osim toga iz njenog upita nije jasno dolaze li profesionalke u pitanje ili samo obične cure?
Probaj kontaktirati toplu dalmatinku preko pp. Jedino bi mogao biti problem što je ona u Dalmaciji, a ti u Osijeku.Ja sam više pucala na obične cure jer ne bi prvo davala novac na takvo šta jer pošto sam udana znači sex si svakako priuštim.. i ne bi jednom u 3-4 mjeseca već da smo prijateljice i sve..
Evo upravo mi javili mi da me se spominjeSamo zavisi odakle je..
Postaćeš još pimp ili prvodadžija kako si krenuoProbaj kontaktirati toplu dalmatinku preko pp. Jedino bi mogao biti problem što je ona u Dalmaciji, a ti u Osijeku.
provodadžijaPostaćeš još pimp ili prvodadžija kako si krenuo
Vise kao cvenk za bi djevojkePostaćeš još pimp ili prvodadžija kako si krenuo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|