Sex cura s curom

Matea99

New member
Lp, iz Osijeka sam , imam 25 godina, udana sam ali bi sam, nažalost nemam svoj prostor, a velika mi želja da probam s curom sex , lizanje, prstenjačenje, pa čak i s igračkicama.. Ako ima koja neka se slobodno javi, jer dosad samo muškarci se jave ..

Lp, iz Osijeka sam , imam 25 godina, udana sam ali bi sam, nažalost nemam svoj prostor, a velika mi želja da probam s curom sex , lizanje, prstenjačenje, pa čak i s igračkicama.. Ako ima koja neka se slobodno javi, jer dosad samo muškarci se jave ..
...ako ti nije puno platiti 60 ili 80/100 € za sat, odi si u Mađarsku. Pecuh nije toliko daleko od OS. U manjim mjestima još bliže OS (npr. Harkany, Mohacs, Siklos) bude i koja za lesb/bi susrete. Pitati njih ništa ne košta. Budu i koje ljepotice (a ne Slavonija-Nil s kg viška). Na legalnoj mađarskoj stranici rosszlanyok.hu možeš si po Mađarskim županijama pogledati ponudu seks-radnica (ima i muških). Njihova županija Baranya je OS najbliža. I, bez translatora ništa tamo, tj. ako ne znaš Mađa-jezik...

...ako ti nije puno platiti 60 ili 80/100 € za sat, odi si u Mađarsku. Pecuh nije toliko daleko od OS. U manjim mjestima još bliže OS (npr. Harkany, Mohacs, Siklos) bude i koja za lesb/bi susrete. Pitati njih ništa ne košta. Budu i koje ljepotice (a ne Slavonija-Nil s kg viška). Na legalnoj mađarskoj stranici rosszlanyok.hu možeš si po Mađarskim županijama pogledati ponudu seks-radnica (ima i muških). Njihova županija Baranya je OS najbliža. I, bez translatora ništa tamo, tj. ako ne znaš Mađa-jezik...
Malo vjerojatno je da će neka profesionalka na to pristati, jer se u takvom slučaju ne mogu zaštititi. Zato ako nemaš konkretnu informaciju da neka profesionalka pruža usluge ženama onda nema smisla to savjetovati.

...nisi informiran, kolega! Upravo jedna u Harkany nudi uslugu i za žene, bi je. Naravno ne besplatno, ali to nisam ni rekao! Što se tiće zaštite, ima specijalnih krpica za lizanje...

Pa daj joj onda link jer takvih je jako malo.
Osim toga iz njenog upita nije jasno dolaze li profesionalke u pitanje ili samo obične cure?

...upravo kolegici posalo link na pb jedne profesionalke iz Harkany koja je trenutno aktivna i bi. Dalje kolegici ne mogu pomoći, jer ne znam niti za jednu koja ja lesb/bi, a da nije profesionalka.

Pa daj joj onda link jer takvih je jako malo.
Osim toga iz njenog upita nije jasno dolaze li profesionalke u pitanje ili samo obične cure?
Ja sam više pucala na obične cure jer ne bi prvo davala novac na takvo šta jer pošto sam udana znači sex si svakako priuštim.. i ne bi jednom u 3-4 mjeseca već da smo prijateljice i sve..

Samo zavisi odakle je..
Evo upravo mi javili mi da me se spominje🙊🙊
I drago mi je da nisam jedina koja je u braku i BI.

Dosta smo daleko,ali ti zelim ti svu srecu u pronalasku...
Ali ako zelis normalno tipkati o svemu sto te zanima...tu sam dok ne zaspem jer ujutro radim.
Dosad sam samo sa jednom ovdje iskreno o svemu tipkala i nadam se da cu je upoznati,ali nju necu imenovati jer drzim to za sebe i zelim joj sve najbolje kao i tebi.
Sorry na dugoj poruci,ali morala sam jer mi je drago sto nisam jedina jer su me dosta izgadili pojedinci.
Saljem tople pozdrave iz Solina🌈🌈

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh