Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima toga,ja podvalila sama sebi.Podvale u sex? Iskustva?
Vaginalna manipulacijaMislis manipulacija pickom ili sta, ne kontam?
Kako misliš? Ako si pristala na sex, onda to nije podvala. Ako te je netko omamio ili prisilio, onda je to silovanje. Ako olako sama pristaješ na sex onda je to do tebe i poradi na samokontroli. Ako si žrtva silovanja javi se policiji za pomoć.Podvale u sex? Iskustva?
Ja mislim da je ona perfect match za ninju, savrseno si odgovaraju po kvocijentu inteligencije.Kako misliš? Ako si pristala na sex, onda to nije podvala. Ako te je netko omamio ili prisilio, onda je to silovanje. Ako olako sama pristaješ na sex onda je to do tebe i poradi na samokontroli. Ako si žrtva silovanja javi se policiji za pomoć.
Ili operi pičku ili nema suđa večeras,Možda misliš na ucjenu... Operi suđe ili nema pičke večeras.
Mislim da si neodgovaramo jel slatkica je vjerojatno fake profilJa mislim da je ona perfect match za ninju, savrseno si odgovaraju po kvocijentu inteligencije.
Kako misliš? Ako si pristala na sex, onda to nije podvala. Ako te je netko omamio ili prisilio, onda je to silovanje. Ako olako sama pristaješ na sex onda je to do tebe i poradi na samokontroli. Ako si žrtva silovanja javi se policiji za pomoć.
Jel ti slatkice manipuliraš samnom haha ?Krivo si shvatio manipulacija nije silovanje ni droga.Manipulacija je nešto drugo.Aj malo proguglaj na internet.
Nemoj me napastJel ti slatkice manipuliraš samnom haha ?
Kak to mislišNemoj me napast
Pa manipulacijaKak to misliš
Pa daj ti meni reci dal želiš da se upoznamo na kaviPa manipulacija
Morat ćeš mi vjerovatiVidiš neodgovaraš mi manipuliraš samnom i daj mi dokaži da nisi fejk profil
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|