Seksualna manipulacija

Kako misliš? Ako si pristala na sex, onda to nije podvala. Ako te je netko omamio ili prisilio, onda je to silovanje. Ako olako sama pristaješ na sex onda je to do tebe i poradi na samokontroli. Ako si žrtva silovanja javi se policiji za pomoć.
Ja mislim da je ona perfect match za ninju, savrseno si odgovaraju po kvocijentu inteligencije.
 
Mislim ja da je ovo podvala tipa evo ti 500kn na stolu ali ako uzmeš moraš mi dat pičke. I onda ona kao ah jooj kak je zločesti mućki mi je podvalio ovaj seksač awwich. Trollanje ili ludost
 
Postoji to žensko "kažnjavanje" muškaraca uskraćivanjem seksa. Ali je puno gore kad muškarac počne izbjegavati seks. Na svaku inicijativu žene, on se okreće, odustaje, ne želi razgovarati, ženu nikada ne zagrli, nikada je ne dotakne. Ako je prije toga seks bio dobar, a on je znao nju izdrpati za guzu, sise, ono da se vidi da je baš želi i kurac mu je bio stalno u poluerekciji kad je blizu nje, a onda nema ni dodira, to njih toliko psihološki uništi da to nije normalno. Nama ako se želimo isprazniti, odemo kod Marice, Viky,...svršimo im u usta i vratimo se doma s blesavim osmijehom.
 
Krivo si shvatio manipulacija nije silovanje ni droga.Manipulacija je nešto drugo.Aj malo proguglaj na internet.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh