Evo nakon dugo dugo vremena budem i ja rekao što se meni dogodilo ali smo prekinuli to. Prije 2 godine kao cijela familija smo otišli na kampiranje na more u jedan kamp. Znači na kampiranju smo bili više nas zbog diskrecije neću reći koliko nas je bilo ali veća smo familija šogora i šogorica. Nakon prvog dana kad smo došli na more vadili stvari iz auta van šator, ovo ono iz u to sve pili i popili podosta vina i piva gotovo sve što smo uzeli sa sobom

Ja svoje sve rješim sa stvarima postavim šator preparkiram auto u hlad i vratim se i kaže mi šogorica dođi pomogni nam ovaj moj se ubio od alkohola mi kaže ja reko ajde i kažem suprugi nek ide ona na plažu sa svojima ako hoce da budem ja tu sa šogorom i šogoricom postavio šator i da ću doći i tako je bilo međutim otišao jr i šogor sa njima koji je popio da si prilegne na plaži i odmori i smoči u moru da dođe k sebi ja reko daj mi barem pomogni šator pa idi i tako je bilo složili šator mi i ode on i ostao ja još sa šogoricom da joj pomognem stvari odnesti u šator i postaviti madrac itd itd i napuhne se madrac pošto se sam napuhava i to je onaj ogromni možda 40 cm visok i veli mi šogorica odi probaj madrac kakav je udoban pošto je nov i tako je bilo skočim ja na madrac i ona kraj mene i veli kako je čvrst i dobar madrac ja kažem pa da i onda veli e baš ti hvala na pomoći i kreće mi dati pusu u obraz a ja baš u tom trenu okrenuo glavu prema njoj da joj kažem nema na čemu ali jbg dala mi pusu kao na usne oboje se stepli kao uh slučajno i onda me poljubi i kaže ovo nije slučajno i skočila je na mene i trljala se po mom kurcu a pošto je već bila u kupaćima nisam mogao odoljeti i jednostavno sam ga joj stavio nije dugo trajalo možda svega 5 minuta jer je čula njezine dečke koji su vikali i zezali se i brzo smo skočili kao slažemo plahtu, a klinci su došli i srecom nisu ništa vidli nego nas kako stvarno slažemo plahtu i njezin mali mi je rekao da mi je žena rekla da ako sam gotov da nek uzmem napuhance za more i nek dođem i rekao sam šogorici da idem na plažu i otišao i navečer smo svi sjedili i pili i pogledavali smo se ali više mi nije palo na pamet da išta radimo... ipak nas je onda alkohol sve svladao i sjebao i eto dan danas ništa između nas osim dodira kad plešemo na nekim feštama i tako to...