Seks sa ženom od prijatelja

Ja sam svoju ženu nagovorio na sex sa frendom....malo se opirala na početku,al uspio sam ju nagovorit....bilo nam je super....ponovili poslje još par puta....

Evo nakon dugo dugo vremena budem i ja rekao što se meni dogodilo ali smo prekinuli to. Prije 2 godine kao cijela familija smo otišli na kampiranje na more u jedan kamp. Znači na kampiranju smo bili više nas zbog diskrecije neću reći koliko nas je bilo ali veća smo familija šogora i šogorica. Nakon prvog dana kad smo došli na more vadili stvari iz auta van šator, ovo ono iz u to sve pili i popili podosta vina i piva gotovo sve što smo uzeli sa sobom :) Ja svoje sve rješim sa stvarima postavim šator preparkiram auto u hlad i vratim se i kaže mi šogorica dođi pomogni nam ovaj moj se ubio od alkohola mi kaže ja reko ajde i kažem suprugi nek ide ona na plažu sa svojima ako hoce da budem ja tu sa šogorom i šogoricom postavio šator i da ću doći i tako je bilo međutim otišao jr i šogor sa njima koji je popio da si prilegne na plaži i odmori i smoči u moru da dođe k sebi ja reko daj mi barem pomogni šator pa idi i tako je bilo složili šator mi i ode on i ostao ja još sa šogoricom da joj pomognem stvari odnesti u šator i postaviti madrac itd itd i napuhne se madrac pošto se sam napuhava i to je onaj ogromni možda 40 cm visok i veli mi šogorica odi probaj madrac kakav je udoban pošto je nov i tako je bilo skočim ja na madrac i ona kraj mene i veli kako je čvrst i dobar madrac ja kažem pa da i onda veli e baš ti hvala na pomoći i kreće mi dati pusu u obraz a ja baš u tom trenu okrenuo glavu prema njoj da joj kažem nema na čemu ali jbg dala mi pusu kao na usne oboje se stepli kao uh slučajno i onda me poljubi i kaže ovo nije slučajno i skočila je na mene i trljala se po mom kurcu a pošto je već bila u kupaćima nisam mogao odoljeti i jednostavno sam ga joj stavio nije dugo trajalo možda svega 5 minuta jer je čula njezine dečke koji su vikali i zezali se i brzo smo skočili kao slažemo plahtu, a klinci su došli i srecom nisu ništa vidli nego nas kako stvarno slažemo plahtu i njezin mali mi je rekao da mi je žena rekla da ako sam gotov da nek uzmem napuhance za more i nek dođem i rekao sam šogorici da idem na plažu i otišao i navečer smo svi sjedili i pili i pogledavali smo se ali više mi nije palo na pamet da išta radimo... ipak nas je onda alkohol sve svladao i sjebao i eto dan danas ništa između nas osim dodira kad plešemo na nekim feštama i tako to...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh