Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dal bi ti smetalo naprimjer da tvoja zena s nekim to odradi ??Ja sam se dugo opirao, mada je klik između nas dvoje bio preočit. I onda smo se našli, neopisiv je bio osjećaj, adrenalin, napetost, opasnost. Kad se konačno "dogodilo" bilo nam je bad oboje, ali smo se već idući dan čuli i dogovorili novi date
Pravi si frend, nema štaJa sam se dugo opirao, mada je klik između nas dvoje bio preočit. I onda smo se našli, neopisiv je bio osjećaj, adrenalin, napetost, opasnost. Kad se konačno "dogodilo" bilo nam je bad oboje, ali smo se već idući dan čuli i dogovorili novi date
Uvjeren sam da i ona to radi, nećemo se lagati - zato otvaram otvaram ovaj topic, molim da pišu oni koji imaju slična iskustvaA dal bi ti smetalo naprimjer da tvoja zena s nekim to odradi ??
Kažem, dugo sam se opirao, i na kraju popustio, bilo je neizbježno, jbgPravi si frend, nema šta![]()
Ne želim razjebat prijateljstvo, jbg, ali ovo je bilo neizbježno, njegova žena me već dugo gleda, krenulo je od bezazlene čestitke za rođendan na fejsuBitan je frend,a ne kuje
I na kraju ce ona njega uvjerit da si ti kriv i ti posran ostat to ti je takNe želim razjebat prijateljstvo, jbg, ali ovo je bilo neizbježno, njegova žena me već dugo gleda, krenulo je od bezazlene čestitke za rođendan na fejsu
Pa to me i frka, iako ženska je luda i neiživljena u seksu, ludiloI na kraju ce ona njega uvjerit da si ti kriv i ti posran ostat to ti je tak
A klasika a doma joj nije do seksa hahaPa to me i frka, iako ženska je luda i neiživljena u seksu, ludilo
sve znaš, njoj je ovaj "njen" dobar ko kruh, ali bi ona više pažnjeA klasika a doma joj nije do seksa haha
pa, zapravo bi mi pasalo da joj dosadim, sjebano je ovo, jbgAko je frend ok lik i ne cepa druge kuje,a baš ste dobri,to je u kurcu,a i ti ćeš se zaljubiti u kuju.a.kad joj dosadis odjebat će te,takve ne staju na.jednom jebacu
A klasicna prica buraz svake zene koja ne drzi do braka i nije joj nista svetosve znaš, njoj je ovaj "njen" dobar ko kruh, ali bi ona više pažnje
Imaš sigurno takvih oko sebe ako bolje pogledaš. kažem - ja sam odavno snimio da me ova gleda, i krenulo je nedavno bez veze, bez ikakvog plana i forsanjaA klasicna prica buraz svake zene koja ne drzi do braka i nije joj nista sveto
Al eto posalji ju kod mene da se rjesis problema i odi na cugu s frendom ja cu to smirit
Imaju savršen brak, dvoje djece skoro pa odrasle, situirani, frend puno radi, nema ga doma, trči na sve strane, ova doma trlja pičkuA klasicna prica buraz svake zene koja ne drzi do braka i nije joj nista sveto
Al eto posalji ju kod mene da se rjesis problema i odi na cugu s frendom ja cu to smirit
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|