Seks sa ženom od prijatelja

vitamin

Active member
Jeste li imali situaciju da ste pojebali ženu od frenda, ili jednom ili je to preraslo u "vezu" !? Imam sličnu situaciju trenutno, pa me zanimaju iskustva drugih

Ja sam se dugo opirao, mada je klik između nas dvoje bio preočit. I onda smo se našli, neopisiv je bio osjećaj, adrenalin, napetost, opasnost. Kad se konačno "dogodilo" bilo nam je bad oboje, ali smo se već idući dan čuli i dogovorili novi date

Mislim da je tema izuzetno ozbiljna i molim da ne tipkaju bez veze lažni moralisti i oni kojima se to (još uvijek) nije dogodilo

Ovdje nas je masa oženjenih, znamo li mi što naše žene rade kad su solo ? One nemaju ovakav forum za dogovore, imaju puno suptilnije metode

Ako je frend ok lik i ne cepa druge kuje,a baš ste dobri,to je u kurcu,a i ti ćeš se zaljubiti u kuju.a.kad joj dosadis odjebat će te,takve ne staju na.jednom jebacu

A klasicna prica buraz svake zene koja ne drzi do braka i nije joj nista sveto
Al eto posalji ju kod mene da se rjesis problema i odi na cugu s frendom ja cu to smirit
Imaš sigurno takvih oko sebe ako bolje pogledaš. kažem - ja sam odavno snimio da me ova gleda, i krenulo je nedavno bez veze, bez ikakvog plana i forsanja

A klasicna prica buraz svake zene koja ne drzi do braka i nije joj nista sveto
Al eto posalji ju kod mene da se rjesis problema i odi na cugu s frendom ja cu to smirit
Imaju savršen brak, dvoje djece skoro pa odrasle, situirani, frend puno radi, nema ga doma, trči na sve strane, ova doma trlja pičku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh