Nemamime1234
New member
Pošalji u dmImam ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalji u dmImam ja.
nt08080Pošalji u dm
Ne pronalazi mi nikoga sa tim nadimkom na telegramunt08080
Ona ti nece ispod 400 ali je odlicna. Prezgodna. Imas i ti sto iz ZG. Si bio sa nekom.
N P joj je nick a to sto sam napisao username
Kolko godina ima?N P joj je nick a to sto sam napisao username
Sve si dobro rekao. Vremena se mijenjajuTo je sve u kurcu. Prije 20 godina se moglo naći na Iskrici dobrih komada besplatno, pa na plavom oglasniku za keš ali vrhunske cure za normalnu cijenu. Ovo danas sve pljačka imaju svoje ljude koji otvaraju lažne profile i žive od onih što plaćaju članarinu. Ja još jedino zaletim u Mađarsku, cure nisu bogzna kaj ali ja volim piletinu platim 50 eura naguzim ju i zbogom.
..nemam iskustva s dugotrajnim (ili dugotrajnijim) aranžmanima zato bi me zanimalo što sve dogovoriš. Npr. za jedan mjesec 2-3 ili npr. 4 susreta u tjednu, izlazak, shopping, večere i seks svaku večer ili npr. dva puta tjedno? To se sve detaljno dogovori ili ona odmah sama kaže koliko puta seks sa vrijeme aranžmana? Ili je ona cijeli mjesec (baš svaki dan) uz tebe? I naravno, cijene me zanimajuNisam dugo posjećivao ovaj forum, ali vidim da je postao učmao, baš kao i zagrebačka ponuda cura. Ili su čisti prosjek ili su premlade. Ako plaćam za ovu vrstu druženja, onda micek mora biti vrhunski, onakav kakvog nikad ne bih imao prilike sresti u realnosti, a i kad bih imao, ne bih imao šanse da je na brzinu odvedem u krevet. Žene kakve mogu nesplatno imati u stvarnom životu stvarno me ne interesiraju.
No, Seeking.com je internacionalna stranica, pa možda izbore ne bi trebalo ograničavati samo Zagrebom. U posljednjih nekoliko mjeseci imao sam prilike susresti 3 nove cure koje su ostavile i te kakav dojam. Dvoje od njih su iz regije, a jedna obitava u Parizu.
Dakle, da krenemo od Parižanke. Goddessemy,26. Pristojna, introvertitana, draga, načitana i pametna cura. Da je samo pet godina starija, točno bih je oženio. Kad je pripitomiš jede ti iz ruke, u krevetu (i na drugim komadima namještaja) radi doslovno sve. Jedna od vrlo, vrlo, vrlo... rijetkih koju sam opalio bez kondoma. Jednostavno, nije pitala, a meni je bilo nekako žao kvariti takav vrhunski doživljaj kondomom. Bilo bi to kao da jedete podgrijani brudet ili smrznutog kovača. Pimpač mi za sad nije otpao, a ništa i ne ukazuje u tom smjeru.
U Beogradu postoji jedna Andjela, 27. Ta žena je baš ono, Klingonka. Može se dogoditi da muškarac koji pripada ljudskom rodu ne preživi seks sa njom. Kod nje je problem što je se malo teško riješiti, vidljivo je da traži jednog tipa koji bi je financirao i sklona je čestom slanju poruka. No, diplomacijom je ipak moguće ostaviti je malo duže vrijeme na suhom, pa je onda opet kontaktirati, kad se javi onaj psihološki tip ovisnosti ("uf, kako je dobro bilo s njom").
I, na koncu, jedna Tina,27. Visoka, rasna, tamnokosa Crnogorka. Izgledom Amazonka, a ni izvedbom ne zaostaje puno. Da ima izravni let iz Podgovrice do Zagreba, sastajao bih se s njom i češće, ovako se sretnemo u Dubrovniku. Njoj, naime, nije problem voziti do Dubrovnika, što je za svaku pohvalu. Upozorenje za upotreba: ima strašno jak crnogorski naglasak, možda će nekom trebati malo više vremena da se privikne na to.
Dakle, te cure nisu jeftine, ali osim toga što odlično izgledaju (tu uvijek moram naglasiti da smo svi subjektivni, pa dozvoljavam da nekome ne moraju biti bog zna kaj), spremne su udovoljiti baš svakoj želji. Molio bih samo da im netko ne šalje ne baš inteligentne poruke tipa "Koliko je jedan sat pušenja?" ili "Može pola sata za sto eura?", jer, ne bi vjerovali, strankinje o kojima sam već pisao su dobivale ne mali broj takvih poruka iz Hrvatske.
Što se Hrvatske tiče, dobro da u mobitelu imam kontakte svega kvalitetnog što se pojavilo na Seekingu od 2018 do danas. Ipak, na mene je najbolji dojam ostavila (i još ostavlja) jedna polovica onog nekadašnjeg dua Candy. Ta mala je u top 5% kad gledamo ukupnu europsku ponudu (opet ističem faktor subjektivnosti, da mi netko ne krene navoditi protuargumente).
...ne vidim kako se briše gore moj prvi, nepotpuni odgovor, sad ali kako treba:..nemam iskustva s dugotrajnim (ili dugotrajnijim) aranžmanima zato bi me zanimalo što sve dogovoriš. Npr. za jedan mjesec 2-3 ili npr. 4 susreta u tjednu, izlazak, shopping, večere i seks svaku večer ili npr. dva puta tjedno? To se sve detaljno dogovori ili ona odmah sama kaže koliko puta seks sa vrijeme aranžmana? Ili je ona cijeli mjesec (baš svaki dan) uz tebe? I naravno, cijene me zanimaju
SA je zaista naglo opao u zadnjih godinu dana. Meni se na prvom sastanku u pabu pojavila WL (profesionalka) sa kojom sam se redovno seksao pre par godina (na SA je imala fotosopirane fotografije). Sada su mi najprivlacnije devojke, mlade mame i slicno, sa SA: tip koji svakodnevno srecemo u zivotu (neighbourhood girls), a njih je tesko naci.Nisam dugo posjećivao ovaj forum, ali vidim da je postao učmao, baš kao i zagrebačka ponuda cura. Ili su čisti prosjek ili su premlade. Ako plaćam za ovu vrstu druženja, onda micek mora biti vrhunski, onakav kakvog nikad ne bih imao prilike sresti u realnosti, a i kad bih imao, ne bih imao šanse da je na brzinu odvedem u krevet. Žene kakve mogu nesplatno imati u stvarnom životu stvarno me ne interesiraju.
No, Seeking.com je internacionalna stranica, pa možda izbore ne bi trebalo ograničavati samo Zagrebom. U posljednjih nekoliko mjeseci imao sam prilike susresti 3 nove cure koje su ostavile i te kakav dojam. Dvoje od njih su iz regije, a jedna obitava u Parizu.
Dakle, da krenemo od Parižanke. Goddessemy,26. Pristojna, introvertitana, draga, načitana i pametna cura. Da je samo pet godina starija, točno bih je oženio. Kad je pripitomiš jede ti iz ruke, u krevetu (i na drugim komadima namještaja) radi doslovno sve. Jedna od vrlo, vrlo, vrlo... rijetkih koju sam opalio bez kondoma. Jednostavno, nije pitala, a meni je bilo nekako žao kvariti takav vrhunski doživljaj kondomom. Bilo bi to kao da jedete podgrijani brudet ili smrznutog kovača. Pimpač mi za sad nije otpao, a ništa i ne ukazuje u tom smjeru.
U Beogradu postoji jedna Andjela, 27. Ta žena je baš ono, Klingonka. Može se dogoditi da muškarac koji pripada ljudskom rodu ne preživi seks sa njom. Kod nje je problem što je se malo teško riješiti, vidljivo je da traži jednog tipa koji bi je financirao i sklona je čestom slanju poruka. No, diplomacijom je ipak moguće ostaviti je malo duže vrijeme na suhom, pa je onda opet kontaktirati, kad se javi onaj psihološki tip ovisnosti ("uf, kako je dobro bilo s njom").
I, na koncu, jedna Tina,27. Visoka, rasna, tamnokosa Crnogorka. Izgledom Amazonka, a ni izvedbom ne zaostaje puno. Da ima izravni let iz Podgovrice do Zagreba, sastajao bih se s njom i češće, ovako se sretnemo u Dubrovniku. Njoj, naime, nije problem voziti do Dubrovnika, što je za svaku pohvalu. Upozorenje za upotreba: ima strašno jak crnogorski naglasak, možda će nekom trebati malo više vremena da se privikne na to.
Dakle, te cure nisu jeftine, ali osim toga što odlično izgledaju (tu uvijek moram naglasiti da smo svi subjektivni, pa dozvoljavam da nekome ne moraju biti bog zna kaj), spremne su udovoljiti baš svakoj želji. Molio bih samo da im netko ne šalje ne baš inteligentne poruke tipa "Koliko je jedan sat pušenja?" ili "Može pola sata za sto eura?", jer, ne bi vjerovali, strankinje o kojima sam već pisao su dobivale ne mali broj takvih poruka iz Hrvatske.
Što se Hrvatske tiče, dobro da u mobitelu imam kontakte svega kvalitetnog što se pojavilo na Seekingu od 2018 do danas. Ipak, na mene je najbolji dojam ostavila (i još ostavlja) jedna polovica onog nekadašnjeg dua Candy. Ta mala je u top 5% kad gledamo ukupnu europsku ponudu (opet ističem faktor subjektivnosti, da mi netko ne krene navoditi protuargumente).
jel bilo nešto u stilu molly420 ili tak slično?Sorry ekipa, ima li tko od Marry(28) telegram. Imao sam ga i obrisao a nedam vise pretpatu za seeking.
Hvala
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|