Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Citajuci ovo bas mi je drago da vec dugo nisam na sk. Umirovio sam se sa sk 2022 i od tada samo zavirim tu i tamo ali ono sto vidim nije vrijedno predplate barem u Hr
Ja se ovih dana "ispisao". Doziveo da mi nekoliko razlicitih slatkica u toku razmenjivanja poruka u svrhu dogovora kaze: "Osecam se najsigurnije ako je prvo vidjenje bude u tom i tom bordelu gde radim tim i tim danima..." Jebi ga, da hocu u kupleraj otisao bi direktno... Ipak kod jedne pogledam, a ono cena za sat vremena duplo jeftinija nego sto trazi za PPM... 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😳😳😳😳😳😳😳😳

Kakva su vaša iskustva sa pregovorima kao pratnja na službeni put od 3-5 dana na tom seekingu.
Nisam baš pokušavao a odskora al dosta putujem, nisam imao iskustva pa me zanima dali je dovoljno hotel i karta ili baš to mora ići na neki nivo sa uslugom
hvala
ja sam za to pitao prije godinu i nešto sitno, cifra je za 3 dana bila 3k, let i hotel koji ima dobar spa centar i bazen da ona može ić na to dok ja hopsam po sajmu. Nać takav hotel u Dusseldorfu je...mission impossible.
Ak imaš službeni put na neku egzotičnu lokaciju tipa Singapur, NY, LA onda vjerojatno možeš proć bez naknade ali za neki Beč ili Rim kaj može ona sama s frendicom otić teško....ili joj daj kreditnu karticu i drži fige da će kupovat na rate 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh