Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel imas kakav kontakt, ako imas posaljisamo cu reci da ih ima![]()
Nelly,zajedno sa Hanom su ti candy girls,,,,,dosta problematična komunikacija,muljanje.....odustao od suradnjeVIdim da je tiho tu...
Ima li tko iskustva s Nelly? Netko ju je spomenuo prije par postova...
Cerina 2? Salon nekad tamo bio ? Crnka sisa ok pusacka usta ? Ako je to ta bila je prije top ali vec tada imala 35/40gbraćo moja napaćena ovo moram napisati jer mi je pun (znate već što) svega koliko nas prave majmunčinama korisnice seekinga da ih tako na lijep način nazovem. prije nekih 20-ak dana sam naletio na jedan profil jako zgodne cure u tom trenutku najzgodnija na seeking, uz ok početnu komunikaciju i viđene dodatne slike bio sam oduševljen ali naravno to nije bila ta osoba već dobro nam poznata VanessaLaVie (stare kolege će znati o kome se radi). e sad mogao bi svašta loše napisati tu ali neću. samo ću reći da od prije dvije godine isto je ostalo da je cijena paprena (500 europljana) i da je ona bahata a izgled to tek nema smisla komentirati, 20 kila više od kad smo se zadnji put vidili, ženska je neprepoznatljiva. nadam se da nećete nasjesti. ako ko ima dodatna pitanja odgovor na sva je loše, loše i opet loše
Kakva su vaša iskustva sa pregovorima kao pratnja na službeni put od 3-5 dana na tom seekingu.
Nisam baš pokušavao a odskora al dosta putujem, nisam imao iskustva pa me zanima dali je dovoljno hotel i karta ili baš to mora ići na neki nivo sa uslugom
hvala
.. na dobrom si putu dodaj još i hamburger i coca-colu, jednom dnevno
![]()
Pitam prijatelju, nemam iskustva sa seeking. I na kvizu ljudi zovu prijatelje da pitaju?.. na dobrom si putu dodaj još i hamburger i coca-colu, jednom dnevno![]()
Takve stvari (pratnja na poslovnom putu ili odmoru) se obicno rade po dogovoru. Dodaj jos par stotila (pa i do hiljadu) evra, zavisno od popularnosti, izgleda i slicno...Pitam prijatelju, nemam iskustva sa seeking. I na kvizu ljudi zovu prijatelje da pitaju?![]()
Naravno po danu...Takve stvari (pratnja na poslovnom putu ili odmoru) se obicno rade po dogovoru. Dodaj jos par stotila (pa i do hiljadu) evra, zavisno od popularnosti, izgleda i slicno...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|